Rüyada İnternet Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada internet görmek ne manaya gelir? Rüyada internet görmek rüya tabirlerine göre ne ifade eder? İşte cevaplar...
Rüyada İnternet Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada İnternet Görmenin Anlamı ve Yorumu

Rüyada internet görmek, kimseyle paylaşılmamış olan bir sırrın varlığına yorulur. Rüya sahibinin kendi içinde yaşadığı ve sadece kendisinin bildiği bazı gerçeklerin var olduğuna delalet eder. 

Bazı rüya tabircilerine göre bu rüya, rüya sahibinin güncel konuları takip etmesi olarak da yorumlanmaktadır.


Rüyada İnternet Kullanmak

Rüyada internet kullandığını görmek, rüya sahibinin öğrenmeye ve bilgiye aç bir kişiliği olduğunu göstermektedir. 

ruyada-internet-gormek.jpg

Rüyada internet görmek, var olan sırrın gizli kalmayacağı demektir. İnsanlar tarafından öğrenilecek olan bu sır, uzun süre konuşulacağı anlamına gelmektedir.


Rüyada İnternet Cafe Görmek

Rüyada internet cafe görmek, kişinin işindeki ya da okulundaki streslerden uzaklaşacağına delalet eder. Kişinin kafa dağıtmak amacıyla kendini eğlenceye vereceğine işaret etmektedir. 


Rüyada İnternet Sitesi Görmek

Rüyada internet sitesi görmek, kişinin araştırmacı yanına delalet eder. Rüya sahibinin bilmeden konuşmayı ve yola çıkmayı tercih etmediği şeklinde kabul edilir ve garantici olduğuna yorulur.


Rüyada İnternet Sayfası Görmek

Rüyada internet sayfası görmek, kişinin kendini geliştirmeye çalışacağına delalet eder. Rüya sahibinin ilerlemeye önem vermesi anlamına gelmektedir.


Rüyada İnternet Modemi Görmek

Rüyada internet modemi görmek, rüyayı gören kişinin bilgisinden ve tecrübesinden yararlandığı bir yakını olduğuna işaret eder. Kişinin birilerine bilgi katmayı sevdiğine de delalet eder.


Rüyada İnternet Kablosu Görmek

Rüyasında internet kablosu gören rüya sahibinin, rahatsız eden durumların içinde kalacağı demektir. Kişinin bulunduğu ortamda herkesin fikir ayrılıkları olacağı anlamına gelmektedir.


Rüyada İnternet Kafe Görmek

Rüyada internet kafe görmek, kişinin rahatına düşkün birisi olduğuna delalet eder. Rüya sahibinin kısmetinin kapalı olduğunu düşüneceğine işaret eder.


Rüyada İnternet Kafede Oyun Oynamak

Rüyada internet kafede oyun oynadığını gören kişinin, çocukluğunda oynamış olduğu internet kafedeki ortamını özlediğine rivayet eder. Kişinin çok sevip saydığı dostunun olacağına da delalet eder.

NeOldu.com / Rüya Tabirleri

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum