Rüyada İçki Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada içki görmek ne anlama gelir? Rüyada görülen içki hayra mı yorumlanır yoksa şerre mi? İşte rüyada görülen içki ile ilgili tüm merak ettiklerinize buradan ulaşabilirsiniz.
Rüyada İçki Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada İçki Görmenin Anlamı ve Yorumu

Rüyada şerbet, şurup gibi içkileri berrak şekillerde görmek genellikle hayırlı yorumlanmaktadır. Alkollü içkiler görmek ise çok fazla iyi yorumlanmaz. Ancak gördüğünüz içki, çeşidine ve rengine göre farklı şekillerde yorumlanabilmektedir. Rüyada berrak ve alkolsüz bir içki içtiğini görmek, yakın zamanda mutluluğa ve huzura ereceğinize işaret eder. Rüyada şarap, şampanya gibi içkileri içmeden gören kadınların asil bir kadın olduğuna, bir erkeğin ise asil bir kadın ile evlenebileceğine işaret etmektedir.

Bir başka yoruma göre ise rüyada içki içtiğini görmek hiç çaba harcamadan ve kolayca, haram bir paranın elinize ulaşacağına işaret etmektedir. Rüyada bir gazinoda içki içtiğini görmek, yeni yapılacak işlerinizde başarılı olacağınıza işaret etmektedir. Rüyada sarhoş olduğunu görmek, harcamalarınıza dikkat etmeniz, fazla açılıp israfa girmemeniz gerektiğine işaret eder. Rüyada içki akan bir nehir görmek, kişiyi çok büyük imtihanların beklediğine işaret eder. İçki akan nehirde yüzen kişilerin ise bu imtihanlardan başarılı olamayacağı anlamına gelmektedir.


Rüyada İçki İçmek

Rüyada içki içtiğini gören kişilerin ellerine haram mal ya da para geçeçeği anlamına gelmektedir. Rüyada içkiyi kadehten içtiğini görmek, kişinin ahmaklık ve cehaletine işaret eder. Rüyada rakı ya da su ile karıştırılmış içki içtiğini görmek kişinin elinde bir kısmı haram olan bir mal veya para olduğuna işaret eder.


Rüyada İçki İçen Birini Görmek

Rüyada içki içen birini görmek genellikle hayra yorumlanır. İçki içilen bir ortamda kendisinin içki içmediğini gören kişiler, Allah için savaşıp şehit olmaya çağrıldığı şeklinde yorumlanmaktadır. Aynı zamanda rüya sahibinin rüyasında içki içen birini görmesi kişinin çevresinde kötü insanları olacağına bu nedenle de çok dikkat etmesi gerekeceğine delalet etmektedir.


rüyada içki görmek

Rüyada içki görmek, kişinin yakın zamanda harama el uzatacağına, iş hayatında yaşadığı sıkıntılar yüzünden stres yapacağına delalet eder. Rüyada içki görmek, aynı zamanda bazı rüya sözlüğü yorumcularına göre kişinin zor günlerinin ardından rahata kavuşup mutlu olacağı anlamına gelmektedir.

Rüyada İçki Şişesi Görmek

Rüyada içki şişesi görmek birine maddi açıdan yardım edeceğinize, sevdiğiniz kişiye kavuşacağınıza ya da çevrenizdeki insanlar tarafından yardım ve iyilik göreceğinize işaret etmektedir.


Rüyada Sarhoş İnsan Görmek

Rüyada sarhoş insan görmek, kişinin hayatındaki dengelerin bozulacağınai kazancının düşeceğinei maddi zorluklarla başa çıkamayacak hale geleceğine delalettir.


Rüyada Oruçluyken İçki İçmek

Rüyada oruçluyken içki içmek kişinin kendi içinde yaşadığı sıkıntılarının olduğu, yüzleşmeye ve çözmeye çalıştığı problemlerin yakın zamanda gün yüzüne çıkacağına işarettir.


Rüyada Gizlice İçki İçmek

Rüyada gizlice içki içmek, kişinin isteksizliklerini ve çaresizliklerini temsil etmektedir. Rüya sahibi kişinin dengesiz tavırlarına, açıklanamaz hallerine işaret etmektedir.


Rüyada Ölmüş Biriyle İçki İçmek

Rüyada ölmüş biriyle içki içtiğini görmek, kişinin zamanında gerçekleştiremediği ve artık geriye dönüşü de olmayacak bir işin içinde ukde olarak kalması anlamına gelmektedir.

NeOldu.com / Rüya Tabirleri

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.