Rüyada Hasat Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada hasat görmek neyi ifade eder? Rüyada hasat görmek ya da rüyada hasat topladığını görmek nasıl yorumlanır? Rüyada görülen hasat çeşitli yorumları ile haberimizde...
Rüyada Hasat Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Hasat Görmenin Anlamı ve Yorumu

Rüyada hasat görmek, iyiye yorulur. Emeklerin karışılığında, berekete ve bolluğa kavuşmaya işaret eder. Rüya yorumlarına göre rüya sahibinin bir evladı olacağına rivayet eder. Eğer mevsimi dışından hasat görülmüş ise çocuğun kız olacağına delalet etmektedir.


Rüyada Hasat Topladığını Görmek

İki farklı şekilde yorumlanmaktadır. Rüyada mevsiminde hasat toplamak hayırlara yorulur. Güzel olaylara işaret eder. Eğer rüyada mevsimi dışında hasat topladığı görülmüş ise felakete yorumlanır. Rüya mevsimi dışında hasat topladığını görmek inançsız bir topluma rivayet eder.

ruyada-hasat-gormek.jpg

Rüyada hasat görmek, rüya sahibinin borca ve sıkıntıya düşmüşken bir dostu tarafından maddi ve manevi destek alacağı demektir. Kişinin işlerini toparlayacağı, dostuna mahcup olmamak için onunla bir işe gireceği anlamına gelmektedir.


Rüyada Hasat Kaldırmak

Rüya sahibinin bir büyüğünden azar işiteceğine, borca girip ailesiyle kavga edeceğine işarettir.


Rüyada Hasat Edilmiş Buğday Tarlası Görmek

Rüyada hasat edilmiş buğday tarlası görmek, rüya sahibinin hayal ettiği şeylerin olmayacağına, umudunu kaybedeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına alamettir.


Rüyada Buğday Hasadı Görmek

Rüyada buğday hasadı görmek, kişinin ailesini ve kendisini derinden etkilen bir durumla karşı karşıya kalacağına delalet eder.


Rüyada Mısır Hasat Etmek

Rüyada mısır hasat etmek, rüya sahibinin başarılarının etrafındaki kişiler tarafından taktir edileceğine, sevilen ve saygı duyulan birisi olacağına rivayet etmektedir.


Rüyada Ekin Hasadı Görmek

Rüyada ekin hasadı görmek, kişinin şansının yaver gideceğine ve işinde terfi alacağına işaret eder.

NeOldu.com / Rüya Tabirleri

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum