Rüyada Hapishane Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada hapishane görmenin manası nedir? Rüyada hapishane görmek neye delalet eder diyorsanız rüya tabircilerine göre yorumlar haberimizde. İşte, rüyada hapishane görmenin çeşitli yorumları ve tabiri...
Rüyada Hapishane Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Hapishane Görmek

Rüyada Hapishane Görmek

Rüyada hapishane görmek, yaşanacak zor olaylara ve karşı karşıya kalınacak zor kimselere yorumlanır. Rüya sahibinin çevresinde daima nankör kimseler olduğuna ve bu kişilerim devamlı onu kullandığına rivayet eder. Bu nedenle kişinin kendini koruması gerektiğine delalet eder.

Rüyada hapishane görmenin yorumu, hayal kırıklığı ve üzüntüye işarettir. Kişinin yaşayacağı olaylardan dolayı hayal kırıklığına kapılacağına ve bu nedenle çok üzüleceğine delalet eder.


Rüyada Hapishaneye Girdiğini Görmek

Rüya sahibinin işlerinin düzeninin bozulacağına rivayet eder. Rüyada hapishaneye girdiğini görmek, rüya sahibinin başına çok kötü bir felaketin geleceğine, bir dostuyla arasının bozulacağına işaret eder. Rüyayı gören kişinin eşiyle arasındaki sorunların artacağına, hanesinden kavganın eksik olmayacağına alamet eder.

ruyada-hapishane-gormek.jpg

Rüyada hapishane görmek, kişinin ömrünün uzun olacağına, hayatında bir çok olay yaşayacağı demektir. Rüya sahibinin eski dostlarıyla buluşup eski günleri yad edecekleri anlamına gelmektedir.


Rüyada Hapishane Ziyaretine Gittiğini Görmek

Rüyada hapishane ziyaretine gittiğini görmek, rüyayı gören kişinin beden ve ruhun rahatlaması olarak ifade edilir. Hayatının geri kalanını mutlu ve huzurlu bir şekilde geçireceği anlamına gelmektedir.


Rüyada Hapishane Kapısı Görmek

Rüyada hapishane kapısı görmek, hapishane kapısı kapalı ise mahkum olmaya yorumlanır. Fakat hapishane kapısı açık ise esaretten kurtulmaya, kişinin feraha ereceğine rivayet eder.


Rüyada Birini Hapiste Görmek

Rüyasında birini hapiste gören kişinin, hayatıyla ilgili önemli bir karar alması gerekeceğine, fakat bu kararı alırken önem vermeden alacağı demektir. Rüya sahibinin ileride sıkıntı çekeceğine delalet eder.


Rüyada Çocuğunu Hapiste Görmek

Rüyada çocuğunu hapiste gören kişinin, iş hayatında bir çok kez haksızlığa uğrayacağına delalet eder. Rüya sahibinin ses çıkarmayacağına, vardır bu işte bir hayır deyip geçeceğine ve çok iyi yerlere geleceğine işaret eder.


Rüyada Eşini Hapiste Görmek

Rüyasında eşini hapiste gören kişinin, mutlu ve huzurlu giden hayatının kişinin iş hayatında aldığı kararlar neticesinde dibe sürükleneceğine delalet eder. Maddi sıkıntılarının başlayacağı ve mutsuz olacağı anlamına gelmektedir.


Rüyada Anne-Babayı Hapiste Görmek

Rüyada anne-babayı hapiste gören kişinin, kötü bir olaya tanık olacağına, bu olay kişide büyük bir etki yaratacağına işaret eder. Rüya sahibinin uzun bir dönem olayın etkisinden çıkamayacağına rivayet eder.

NeOldu.com / Rüya Tabirleri

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum