Rüyada Haksızlık Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada haksızlık ne anlama gelir? Rüyada haksızlık görmek ya da haksızlığa uğradığını görmek neye delalet eder? Rüya haksızlığını çeşitli yorumları haberimizde...
Rüyada Haksızlık Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Haksızlık Görmenin Anlamı ve Yorumu

Rüyada haksızlık görmek, rüyayı gören kişinin iyi işler yaparak başarı elde edeceğine yorumlanır. İş hayatında makam sahibi olacağına delalet etmektedir. Rüya sahibinin hak ettiklerini alacağına, çaba ve gayretlerinin sonucunda isteklerine ulaşacağını ifade eder. Rüya sahibinin hem maddi hem de manevi huzura ereceği anlamına gelmektedir.


Rüyada Haksızlığa Uğradığını Görmek

Rüyayı gören kişinin itibar göreceğine, takdir edileceğine, sevgi göreceğine yorumlanır.

ruyada-haksizlik-gormek.gif

Rüyada haksızlık görmek, kişinin işlerinin rahatlayacağı ve huzura ereceği demektir. Rüya sahibinin maddi sıkıntısının biteceği, hiç olmadığı kadar mutlu olacağı anlamına gelmektedir.


Rüyada Haksızlık Yaptığını Görmek

Rüya sahibinin yaptığı hatalar nedeniyle pişmanlık duyacağına rivayet eder. Kişinin ailesiyle sorunlarının olacağına da işaret eder.


Rüyada Haksızlığa Uğrayıp Ağlamak

Rüyanın aksine, mutlu olmaya işaret eder. Rüya sahibinin hayırlı haberler alacağına, güzel sözler duyacağına delalet etmektedir.


Rüyada Haksızlığa Karşı Gelmek

Rüyayı gören kişinin merhametli, iyi kalpli bir insan olduğuna delalet eder. Rüya sahibinin manevi duyguları yüksek, adi bir kişi olduğuna ifade eder. 


Rüyada Haksızlık Etmek

Rüyasında haksızlık ettiğini görmek, rüya sahibinin kötü günler geçireceği demektir. Kişinin üzüntüye boğulacağına delalet eder.


Rüyada Haklı Olduğunu Görmek

Rüyada haklı olduğunu görmek, rüya sahibinin haksız olduğu bir konuda kendisini haklı çıkarmaya çalışacağına işarettir. Kişinin vurdumduymaz birisi olacağı anlamına gelmektedir.


Rüyada Haksızlığa Uğrayan Birini Savunmak

Rüyada haksızlığa uğrayan birini savunmak, rüya sahibine yapılan tüm kötülüklere rağmen iyi niyetli olduğuna delalet eder. Kişinin Allah'a inancının tam olduğuna işarettir.

NeOldu.com / Rüya Tabirleri

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.