Rüyada Gül Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada gül görmek hayır mıdır şer midir? Renklerine göre gül hakkında rüya tabirleri değişir mi? Hepsini buradan okuyabilirsiniz.
Rüyada Gül Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Gül Görmek

Hayır ve iyilik olarak yorumlanır. Hatırlanmaya işarettir. Sevinç ve ferah anlamlarına geldiği gibi bir kadını öpmeye, misafir ya da mektup gelmesine de yorulur. Rüyada gül tomurcuğu görmek genç kıza, çocuk veya yakın zamanda yaşanacak sevinçli bir olaya işaret eder.

Rüyada Gül Görmek

Rüyada hastanın güllerle süslenmiş bir yatakta yattığını görmek (veya rüyada hastanın gül ağacı altında yattığını görmek) hayra yorulmaz. Rüyada gül ağacı görmek, zorlukla gelen mutluluğa delalettir. Bir üzüntünün ardından mutlu edici ferahlatıcı bir olayın yaşanmasına işaret eder. Rüyada gül toplamak ise sevinç ve mal anlamlarına delalet eder.

Rüyada gül koklamak, güzel bir aşk hayatı ve başarının işaretidir. Hayırlı bir kısmet olarak da yorumlanır. Rüyada solmuş gül görmek ise, bir sevdiğinizden ayrılacağınıza yorulur. Aynı zamanda uzak yol anlamına da gelir. Rüyada gül dikeni görmek, sıkıntı ve taş kalpli birinin işaretidir.

Rüyada kırmızı gül görmek, büyük bir mutluluk demektir. Rüyada beyaz gül görmek, hem rüya sahibi için hem de ailesi için müjdeli olayların yaşanacağına delalettir. Rüyada sarı gül görmek, rüya sahibinin doğru olduğuna işaret ederken, bazı tabircilere göre de hastalığa yorulur. Rüyada pembe gül görmek, kalbinin kapıları kapalı olan rüya sahibinin bir kısmetten etkilenip onunla güzel bir birlikteliğe başlayacağına işarettir. 

Rüyada Gül Topladığını Görmek

Rüyada gül topladığını görmek, rüya sahibi için çok iyidir. Çünkü gül toplamak esenliğe, afiyette olmaya, ağız tadına, mutluluğa, huzura kavuşacağına ve uzun ömürlü olacağına delalet eder. 

Rüyada Gül Kokladığını Görmek

Rüyada gül kokladığını görmek, kişinin birliktelik yaşayacağına işaret eder. Rüyasında gül kokladığını gören rüya sahibi, hayırlı bir kısmetle karşılaşacak ve hayırlı bir gönül ilişkisine adım atacağına rivayet eder.

Rüyada Solmuş Gül Görmek

Rüya sahibinin rüyasında solmuş gül görmesi, kişinin uzak bir seyahate, uzun mesafeye, soğukluğa ya da ayrılığa yorulur. 

ruyada-gul-gormek.jpg

Rüyada gül görmek,  çok iyi bir şekilde yorumlanır. Birisinin gül toplaması, vaktini güzel geçireceği, hedeflerine ulaşacağı, çok iyi haberler alıp sevineceği demektir. Gül herkese para ve saadeti müjdeler. Aşık bir kadın gül görmüşse sevdiğiyle birleşeceği anlamına gelmektedir.

Rüyada Gül Ağacı Görmek

Kişinin rüyasında gül ağacı görmesi, rüya sahibinin bir üzüntünün ya da sorunun hemen sonrasından yaşanacak olan mutluluğa delalet eder.

Rüyada Gül Diktiğini Görmek

Rüyada gül diktiğini görmek, kişinin şuan istediği şeylerin olmayacağına işarettir. 

Rüyada sarı gül görmek ile ilgili daha fazla bilgi almak için tıklayınız.          

Rüyada Gül Aldığını Görmek

Rüya sahibinin rüyasında gül aldığını görmesi, kişinin yaptığı iyiliklerin karşılığını fazlasıyla alacağına yorulur.

Rüyada Gül Fidesi Görmek

Kişinin rüyasında gül fidesi görmesi, rüya sahibinin kısa sürede bir ilişkiye başlayacağına rivayet eder.

Rüyada Gül Dikeni Görmek

Rüya sahibinin rüyasında gül dikeni görmesi, kişinin dünyadaki işlerini bırakıp hayır işlerine başlayacağına alamettir.

NeOldu.com / Rüya Tabirleri

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum