Rüyada Gözlük Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada gözlük görmek, rüya tabircileri tarafından nasıl yorumlanır? Rüyada gözlük görmek, rüya sözlüğü yorumlarına göre neyi ifade eder? Rüyada gözlük görmenin çeşitli yorumlarını haberimizden öğrenebilirsiniz.
Rüyada Gözlük Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Gözlük Görmenin Anlamı ve Yorumu

Rüyada gözlük görmek, doğru bildiği durumların aslında doğru olmadığını öğrenmesi nedeniyle hayal kırıklığı yaşayacağına yorulmaktadır. Rüya sahibinin düşmanını ve dostunu ayırt edememekte bu nedenle her zaman zarar göreceğine delalet etmektedir.


Rüyada Gözlük Taktığını Görmek

Rüya sahibinin bildiği doğruların yanlış çıkacağına, çok şaşıracağına fakat daha sonradan bu durumu kabulleneceğine, normalmiş gibi davranacağına işaret eder.


Rüyada gözlük görmek

Rüyada gözlük görmek, kişinin iş hayatında çeşitli gelişmeler yaşayacağı demektir. Rüya sahibinin hayatını düzene koyacağına, eski hayatında eser kalmayacağına, yeni bir sayfa açacağına, zor günleri üstesinden kolaylıkla geleceği anlamına gelmektedir.

Rüyada Gözlük Aldığını Görmek

Rüyayı gören kişinin bir iş yapmak için yardıma ihtiyacı olduğuna yorumlanır. Yakın çevresinin desteği ve yardımları ile birtakım işler yapacağına işaret eder.


Rüyada Gözlüğün Kırıldığını Görmek

Rüya sahibinin yaşayacağı sıkıntılara yorumlanır. İş hayatında yaşanacak sıkıntı ve sorunlara delalet etmektedir.


Rüyada Gözlük Kaybettiğini Görmek

Rüya sahibinin rüyasında gözlük kaybettiğini görmesi kişinin yaşadığı eski yılları özlediğini o yıllara büyük özlem duyduğuna rivayet eder.


Rüyada Kırık Gözlük Görmek

Rüya sahibinin rüyasında kırık gözlük görmesi kişinin çok yakın gördüğü dost bildiği insanlar tarafından kazık yiyeceğine, adeta hayal kırıklığına uğrayacağına, sıkıntılı bir süreç içerisine gireceğine, aşk hayatında da sorunlar yaşayacağına bu nedenle mutsuz ve huzursuz olacağına delalet etmektedir.

NeOldu.com / Rüya Tabirleri

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.