Rüyada Göbek Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada göbek görmek, rüya sözlüğü yorumlarına göre neyi ifade eder? Rüyada görmek görmenin anlamı nedir? Rüyada görülen göbek, rüya tabircileri tarafından nasıl yorumlanır? Rüyada görülen göbek çeşitli yorumları ile haberimizde...
Rüyada Göbek Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Göbek Görmenin Anlamı ve Yorumu

Rüyada göbek görmek, maddiyata yorumlanır. Rüyayı gören kişinin hayırlı bir kazanç elde edeceğine işaret eder. İş hayatında olumlu durumlar yaşanacağına, çalıştığı kişilerle iyi işler çıkaracağına delalet eder. 

Rüyada göbek görmenin anlamı, bazı tabircilere göre mutluluğa işaret eder. Rüyasında göbek gören kişi sağlığıyla alakalı bir sıkıntı yaşamayacağına yorumlanır.


Rüyada Göbek Deliği Görmek

Rüya sahibinin başarılı olacağına yorumlanır.

ruyada-gobek-gormek.jpg

Rüyada göbek görmek, geçime ve geçim yolları demektir. Rüya sahibinin kazanç elde ettiği yöntemler ve yollar anlamına gelmektedir. 


Rüyada Göbek Bağı Görmek

Rüyayı gören kişinin çok sevdiği ve yakın olan bir kişi ile ortak bir iş yapacağına rivayet eder. Rüya sahibinin tüm dert ve sıkıntılarından kısa bir sürede kurtulacağına delalet eder.


Rüyada Büyük Göbek Görmek

Bolluk ve berekete işaret etmektedir. Rüya sahibinin hayırlı bir işe gireceğine ve bol ve bereketli kazancı olacağına yorumlanır.


Rüyada Kendi Göbeğini Görmek

Rüya sahibinin şanslı ve bereketli bir döneme gireceğine yorumlanır. Kişinin hayırlı bir kişiyle karşılaşacağı anlamına da gelmektedir.


Rüyada Göbek Kestiğini Görmek

Rüya sahibinin çevresinde bulunan samimiyetsiz kişilerin varlığına yorulur. Bu kişiler rüya sahibinin yüzüne karşı ne kadar ılımlı ve iyimserlerse arkasından da bir o kadar hain ve ikiyüzlü olduklarına delalet eder.


Rüyada Göbek Kordonu Görmek

Rüyada göbek kordonu görmek, rüyayı gören kişinin hayatında mutluluk ve heyecan verecek bazı olaylar yaşanacağı demektir. Kişinin kendisi için sürpriz gelişmeler olacağına işaret eder.


Rüyada Göbeğin Kanadığını Görmek

Rüya sahibinin rüyasında göbeğin kanadığını görmesi, kişinin sahip olduklarını çekemeyen ve ilerlemesini engellemeye çalışan bir kişilerin olduğuna yorulur. Rüya sahibinin hayatında çeşitli zorluklarla karşı karşıya geleceğine de rivayettir.


Rüyada Göbek Attığını Görmek

Kişinin rüyasında göbek attığını görmesi, rüya sahibinin  çok sevinilecek bir haber alınmasına işaret ettiği gibi düğün, nişan gibi kutlamalara da işaret eder. Yeni doğan bir bebek haberi, evlatların işe girmeleri, uzakta olan sevdiklerinin gelmesi gibi güzel olaylara da delalettir.  

NeOldu.com / Rüya Tabirleri

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.