Rüyada Geçit Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada geçit görmek ne anlama gelir ve rüyada geçit görmek nasıl yorumlanır? Rüya tabirlerinde geçit neyi ifade eder merak ediyorsanız cevaplar haberimizde.
Rüyada Geçit Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Geçit Görmenin Anlamı ve Yorumu

Rüyada geçit görmenin yorumu, mutluluğa yorulur. Rüyasında geçit gören kişi büyük başarılar elde eder. Rüya sahibinin hayallerine, ideallerine, yaptığı planlara, isteklerine kavuşacağına yorumlanır. İsteklerini gerçekleştirerek, hayatı boyunca daima mutlu olacağına delalet etmektedir. 

Rüyada geçit görmenin tabiri, hayırlı bir rüyadır. Rüyasında geçit gören kişinin hayatında olumlu gelişmeler yaşanacağına işaret etmektedir. Rüya tabiri, engellerin aşılacağına yorumlanır. 


Rüyada Alt Geçit Görmek

Rüya sahibinin garantisi olan işler yapacağına, hayatı boyunca asla risk almayacağına, risk almadan büyük başarılar elde edeceğine yorumlanır. 


Rüyada Hemzemin Geçit Görmek

Rüyayı gören kişinin, başarıya giden adımlar atacağına yorumlanır. Kişinin doğru düşünceleri ve planları sayesinde zafer kazanacağına işarettir.


ruyada-gecit-gormek.jpg

Rüyada geçit görmek, kişinin bol kazançlı işler yapacağı demektir. Rüya sahibinin herkes tarafından konuşulan biri olacağı anlamına da gelmektedir.


Rüyada Resmi Geçit Töreni Görmek

Rüya sahibinin rüyasında resmi geçit töreni görmesi, kişinin yaptığı başarılı işler sayesinde makam sahibi olacağı ve işindeki başarısının ilerleyeceği anlamlarına gelir.


Rüyada Askeri Geçit Görmek

Kişinin rüyasında askeri geçit görmesi, rüya sahibinin devlet kurumlarında işe başlayacağına ve herkes tarafından saygı, sevgi çerçevesi içinde karşılanacağına delalet eder.


Rüyada Üst Geçit Görmek

Rüyada üst geçit görmek, kişinin karşısına çıkan bir fırsatla bütün dert ve sıkıntılarından kısa zamanda kurtulacağı anlamına gelir.


Rüyada Üst Geçitten Geçtiğini Görmek

Rüya sahibinin rüyasında üst geçitten geçtiğini görmesi, kişinin zor işlerin kısa sürede üstesinden geleceği demektir. Rüya sahibinin başarılarından dolayı üst devrelerinden takdir alacağı ve terfi edeceğine yorulur.


Rüyada Üst Geçitten Atladığını Görmek

Kişinin resmi işlere gireceğine işaret eder. Bazı tabircilere göre ise rüyada üst geçitten atladığını görmek, rüya sahibinin karşısına çıkan fırsatları geri çevireceğine delalet eder.


Rüyada Dar Geçit Görmek

Rüyada dar geçit görmek, kişinin sıkıntılarından, dertlerinden, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına, kendisine olan öz güveninin yerine geleceğine alamet eder.


Rüyada Üst Geçitin Yıkıldığını Görmek

Rüyada üst geçitin yıkıldığını görmek, kişinin onun sayesinde hayatının bir anda güzelleşeceğine ve kendisinin de rahata kavuşacağına rivayet eder.


Rüyada Üst Geçitten Düştüğünü Görmek

Rüya sahibinin rüyasında üst geçitten düştüğünü görmesi, kişinin çevresindeki insanlardan maddi anlamda destek alacağına delalet eder.


Rüyada Alt Geçitten Geçtiğini Görmek

Kişinin rüyasında alt geçitten geçtiğini görmesi, rüya sahibinin geçmişte yaptığı yanlışlar yüzünden pişmanlıklar yaşayacağı ve kısa süre içinde bol kazanç sağlayacağı anlamlarına gelir.


Rüyada Dar Geçitten Geçtiğini Görmek

Rüyada dar geçitten geçtiğini görmek, rüya sahibinin yaptığı işler sayesinde çok iyi bir konuma geleceğine işaret eder. Kişinin kırılan kişilerin barışabilmesi için önayak olacağına alamet eder. 

NeOldu.com / Rüya Tabirleri

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.