Rüyada Gece Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada gece görmek ne anlama gelir? Rüyada gece görmek, günlük yaşamda neyi ifade eder?
Rüyada Gece Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Gece Görmenin Anlamı ve Yorumu

Rüyada gece görmek, hayırlara yorumlanmamaktadır. Rüyada gece gördüyseniz, rüya tabiri yorumculara göre farklılık göstermektedir. Huzursuzluk, sıkıntı, şansızlık, aksilik, sorun, ve sıkıntı olarak tabir edilmektedir. Rüyada gece görmek, rüya sahibinin boş, işe yaramayan, sorumsuz bir insan olduğuna yorumlanır. Bu kimse çevrede boş işler peşinde koşan, sürekli sorun yaratan bir insan olarak delalet eder.

Rüyada gece görmenin yorumu, başka bir rüya sözlüğüne göre ise aile ve iş hayatında çıkacak sorunlara işarete etmektedir. Rüya sözlüğü yorumlarına göre rüya sahibinin hayalleri olduğunun fakat hayallerinin ve planlarının ailesi ve meslek hayatı tarafından engellendiğine rivayet etmektedir. Hayallerini ve planlarını gerçekleştirememe durumu, kişiyi mutsuz edeceğine yorumlanır. Rüya sahibi bu işin üstesinden gelmek için çaba gösterecek fakat başarılı olamayacaktır. 


Rüyada Geceden Gündüze Geçtiğini Görmek

Mutlu bir haber alacağını ifade eder. 

ruyada-gece-gormek.jpg

Rüyada gece görmek, rüya sahibinin ailesiyle arasının iyi olmayacağına, sürekli bir tartışma içerisinde olacağı demektir. Kişinin ileriye dönük planlarının olacağına fakat bu planlarını gerçekleştirecek sermayesinin olmayacağı anlamına gelmektedir.


Rüyada Cuma Gecesini Görmek

Rüya sahibinin bütün hayır kapılarının açılacağına yorumlanır.


Rüyada Karanlık Bir gece Görmek

Rüya sahibinin bir günah işleyeceğine yorumlanır.


Rüyada Gece Yürüdüğünü Görmek

Rüya sahibinin başaramayacağı hiçbir iş olmayacağına, daima başarılı olacağına, her işin üstesinden geleceğine işaret etmektedir. 


Rüyada Gece Denize Girdiğini Görmek

Yaşadığı zorlukları yenerek, büyük bir iş başaracağına yorumlanır.


Rüyada Gece Aydınlık Görmek

Rüyasında gece aydınlık gören kişinin, çevresinin geniş bir yelpazeye sahip olacağına, etrafında dost gibi görünen fakat düşmanı olan kişilerin olacağına delalet eder.


Rüyada Gece Öldüğünü Görmek

Rüyada gece öldüğünü gören rüya sahibinin, iş hayatının çok fazla yoğun olacağına, kişinin sürekli çalışma içerisinde olacağına fakat maddi sıkıntısının olmayacağına işaret eder.


Rüyada Gece Çalıştığını Görmek

Rüyasında gece çalıştığını gören kişinin, maddi sıkıntısının olduğuna, ailesine bağlı kalmaktan sıkıldığına, kendi ayakları üzerinde durmak istediğine rivayet eder.

NeOldu.com / Rüya Tabirleri

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum