Rüyada Fitil Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada fitil görmek ne anlama gelir? Rüyada fitil görmek nasıl yorumlanır? Rüya tabirlerinde fitil görmek neyi ifade eder?
Rüyada Fitil Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüya Fitil Görmenin Anlamı ve Yorumu

Rüyada fitil görmek, farklı yorumlanmaktadır. Rüyada fitil gören kişi kadın ise iş hayatında değişimlerin olacağına yorumlanır. Fitil iş hayatında yükselme ve mevkiye işarettir. Rüyasında fitil gören kişi, iş yaşamında terfi alır, yükselir ve mevki makam sahibi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada fitil görmenin anlamı, mutluluk ve sevince rivayet etmektedir. Rüya sahinin çalıştığı iş yerinde müdür olacağına, daha da ilerleyeceğine, daima yükseleceğine yorumlanır. İş yaşamında büyük bir yer edineceğine, başarılı olacağına, her işinde sürekli bir başarı yakalayacağına rivayet etmektedir.


Rüyada Sönmüş Fitil Görmek

Rüyada sönmüş fitil görmek, rüya sahibinin hastalığa ve ölüme işaret eder. Rüyayı gören kişinin çevresinde bulunan bir kimsenin hastalanmasına, eğer kişi hasta ise vefat etmesine işarettir.


ruyada-fitil-gormek.jpg

Rüyada fitil görmek, kişinin rahat bir döneme gireceği, tüm geleceğini etkileyecek bazı saçma hatalar yapacağı demektir. Rüya sahibinin çok mutlu olacağı bazı olaylar yaşayacağı, işlerinin düzeleceği ve bol miktarda kazanç sağlayacağı anlamına gelmektedir.


Rüyada Işık Saçan Fitil Görmek

Rüyada ışık saçan fitil görmek, mutluluğa ve sevince rivayet etmektedir. Kişinin kardeşleriyle büyük bir işe gireceğine, bu işin bütün aileye çok iyi geleceğine delalet eder.


Rüyada Fitilin Yanmadığını Görmek

Rüyada fitilin yanmadığını görmek, rüyayı gören kişinin düşmanları olduğuna ve kendine dikkat etmesi gerektiğine yorumlanır. Kişinin borçlarının kapanacağına, sıkıntılarının biteceğine alamet etmektedir.


Rüyada Elinde Fitil Tutuşturmak

Rüyada elinde fitil tutuşturmak, rüya sahibinin çevresinden bir kimseye zarar vereceğine işaret etmektedir. Rüya sözlüğü yorumcularına göre kişinin alacağı kararlar sayesinde işinde yükseleceğine rivayet eder.


Rüyada Fitilin Yanıp Söndüğünü Görmek

Rüyada fitilin yanıp söndüğünü görmek, bir kimsenin vefatına delalet etmektedir. Kişinin kendisine olan güveninin azalacağına, sorumluluklarının azalacağına işaret etmektedir.


Rüyada Fitilden Ateş Sıçradığını Görmek

Rüyada fitilden ateş sıçradığını görmek, rüya sahibinin yanlış ve hatalı bir hareket yapacağına yorumlanır. Kişinin iş yaşamında ailesiyle ortak ticaret yapacağına delalet eder.


Rüyada Fitil İlacı Görmek

Rüyada fitil ilacı gören kişinin işinde büyük işler başaracağına, kısmetinin açılacağına, ailesi için hayırlı bir şeyler yapacağına alamet etmektedir.


Rüyada Fitil Sokmak

Rüyada fitil sokmak, rüya sahibinin aşkı için yanıp tutuşacağına, onsuz yapamayacağına, bu insanla beraber dünya evine gireceğine rivayet eder.

NeOldu.com / Rüya Tabirleri

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.