Rüyada Felç Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada felç görmek ne anlama gelir? Rüyada felç nasıl yorumlanır? Felç olmanın ya da felçli birini görmenin rüya tabiri şu şekildedir:
Rüyada Felç Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Felç Görmenin Anlamı ve Yorumu

Rüyada felç görmenin anlamı, iyi biri olmaya yorumlanır. Rüya sahibinin iyi bir insan olmak için çaba göstereceğine yorumlanır. Kişinin hayatında yanlış yapmamak için özen göstereceğine, mantıklı ve ahlaklı davranmaya çalışacağına delalet etmektedir.


Rüyada Felç Olduğunu Görmek

Rüya sahibinin hata yapmaktan çekindiğine yorumlanır. Rüyasında felç olduğunu gören kişinin hayatında hata yapmamak için çaba göstereceğine işarettir. Rüyada felç olmak, kişinin daha fazla gelire kavuşacağına delalet eder.

ruyada-felc-gormek.jpg

Rüyada felç görmek, rüya sahibinin sağlığına, fiziğine dikkat etmeyeceği ve spor yapmayacağı demektir. Fakat kişinin iyi niyetli ve yardıma muhtaç insanlara yardım eden birisi olacağı, hayır duası alacağı anlamına gelmektedir.


Rüyada Felç Olan Birini Görmek

Rüya sahibinin yaptığı hatalardan dolayı ettiği tövbelerin kabul olacağına yorumlanır. Hayatının düzene gireceğine ve iyi bir hayatı olacağına yorumlanır. Rüyada felç olan birini görmek, kişinin huzurunun artacağı manasına gelir.


Rüyada Felç Olan Birinin Yürüdüğünü Görmek

Rüya sahibinin büyük sorunlarının üstesinden geleceğine, tüm dertlerinin kısa sürede biteceğine ve rahata ereceğine yorumlanmaktadır. Rüyada felç olan birinin yürüdüğünü görmek, rüya sahibinin huzura ereceği manasına gelir.


Rüyada Kocasını Felçli Görmek

Rüyada kocasını felçli görmek, rüya sahibinin sorunlarını ve sıkıntılarını eşiyle birlikte aşacağına işaret eder. Rüyada kocasını felçli bir şekilde görmek, kişinin hanesinde bereketin artacağı manasına gelir.


Rüyada Babanın Felç Olduğunu Görmek

Rüyada babanın felç olduğunu görmek, kişinin babasıyla bir daha konuşmayacağı bir kavga yaşayacağına, bu kavgada iki tarafında haklı sebeplerinin olacağına rivayet eder. Rüyada babanın felç olması sıkıntıya yorulur.


Rüyada Eşinin Felç Olduğunu Görmek

Rüyada eşinin felç olduğunu görmek, rüya sahibinin şanslı biri olduğuna delalet eder. Kişinin bu şansını işinde çok iyi kullanarak güzel mevkilere geleceğine alamet eder. Rüyada eşinin felç olması işlerinin yolundan çıkacağına delalet eder.


Rüyada Felç Birinin İyileştiğini Görmek

Rüyada felç birinin iyileştiğini görmek, kişinin işinde batma noktasına gelmişken gelişen bir olayla işlerinin iyileşeceğine ve tekrar eski haline döneceğine, işlerin gün güne iyiye gideceğine delalet eder.


Rüyada Felç Birine Yardım Etmek

Rüyada felç birine yardım etmek, rüya sahibinin yakın bir zaman içerisinde çok kötü bir haber alacağına bu haberin kişiyi derinden etkileyeceğine işaret eder. Rüyada felç birine yardım etmek, kişinin emin adımlarla amacına ulaşacağına yorulur.

NeOldu.com / Rüya Tabirleri

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.