Rüyada Evliya Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada evliya görmek ne anlama gelir? Rüyada görülen evliya nasıl yorumlanır?
Rüyada Evliya Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Evliya Görmenin Anlamı ve Yorumu

Rüyada evliya görmek, müjde olarak yorulur. Allah'ın dostları olarak adlandırılan evliyaları rüyada görmek, hidayate işarettir. Hayır, bereket, bolluk, dinde kuvvete, inançların güçlenmesine, üzüntüden ve sıkıntıdan kurtulmaya, iyi yolda gitmeye, iman yolunda olmaya, doğrudan şaşmamaya yorumlanmaktadır. Başka bir yoruma göre ise rüyada evliya görmek, gönül sofasına ulaşılacağına delalet eder.


Rüyada Evliya İle Konuştuğunu Görmek

Feraha kavuşmayı işaret eder. Mutluluğu ifade eder. Yoksulluktan kurtulup, zengin olmaya yorumlanır. Rahatlamaya ve huzura yorumlanmaktadır.

ruyada-evliya-gormek.jpg

Rüyada evliya görmek, kişinin kötü ve stresli giden hayatının alacağı haberle rahatlayacağı demektir. Rüya sahibinin iş hayatında çok başarılı birisi olacağına ve yaptığı projelerden büyü paralar kazanacağına, maddi sıkıntısının sona ereceği anlamına gelmektedir.


Rüyada Evliyadan Bir Şey Aldığını Görmek

Rahmet olarak tabir edilir. Bolluğa, berekete, helal kazanca ve güzel kazanca yorumlanır.


Rüyada Evliyanın Kıyafetini Tuttuğunu Görmek

Hayra yorumlanmaktadır. Rüyasında evliyanın kıyafetinin tuttuğunu görmek, çabalarının sonucunda isteklerine kavuşacağını ifade eder.


Rüyada Evliya Mezarı Görmek

Yaşanan kötü olayların biteceğine yorumlanmaktadır. Sıkıntıların, olumsuzlukların ve kederlerin son bulacağını ifade etmektedir.


Rüyada Evliya Olmak

Rüyasında evliya olduğunu gören kişinin, dinine çok fazla önem verdiğine, hayatı boyunca Allah'ın rızasını alabilecek bir kul olmak için çabaladığına işaret eder.


Rüyada Evliya İle Namaz Kılmak

Rüyada evliya ile namaz kıldığını gören kişinin, hangi şartlar altında olursa olsun namazını ve dinine olan inancını asla bırakmayacağına rivayet eder.


Rüyada Evliya Sesi Duymak

Rüya sahibini çok mutlu edecek bir haber alacağına, bu haberle maddi sıkıntısınında biteceğine delalet eder.


Rüyada Evliya Türbesi Görmek

Rüyada evliya türbesi gören kişinin, hayallerine kavuşmak için çok fazla çalışacağına, çok istediği bir şeyin olacağına işaret eder.

NeOldu.com / Rüya Tabirleri

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum