Rüyada Esir Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada esir görmek neye tabir edilir? Rüyada esir oluğunu görmek neye delalet eder? gibi rüyaların anlamları...
Rüyada Esir Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Esir Görmek

Rüyada esir görmek, yakın zaman içerisinde büyük bir hata yapacağına ve eli ayağı bağlı hale geleceğine işaret eder. Rüya sahibinin rüyasında esir görmesi, kişinin yeni iş girişimlerinin ailesi tarafından onaylanmayacağına delalet eder.

Rüyada Esir Görmek


Rüyada Esir Tutulduğunu Görmek

Rüya sahibinin rüyasında esir tutulduğunu görmesi, kişinin emin olmadan girdiği yatırımlardan zararlı çıkacağına alamet eder. Kişinin rüyasında esir tutulduğunu görmesi, rüya sahibinin karşısına çıkan bir kişinin hayatını alt üst edeceğine rivayet eder.


Rüyada Esir Düştüğünü Görmek

Kişinin rüyasında esir düştüğünü görmesi, rüya sahibinin çok güvendiği insanlar tarafından büyük ihanete uğrayacağına tabir edilir. Rüya sahibinin rüyasında esir düştüğünü görmesi, kişinin zor bir süreçten geçeceğine yorumlanır.


Rüyada Tanıdık Birisi Tarafından Esir Alındığını Görmek

Rüya sahibinin rüyasında tanıdık birisi tarafından esir alındığını görmesi, kişinin kısa süre içerisinde bir iş için ortalığa gireceğine alamet eder. Kişinin rüyasında tanıdık birisi tarafından esir alındığını görmesi, rüya sahibinin daima sevdiği bir işle uğraşacağına delalet eder.


Rüyada Esir Görmek

Rüyada esir görmek, rüya sahibinin çevresindeki insanlar ile büyük tartışmalar yaşayacağı demektir. Rüya sahibinin rüyasında esir görmesi, kişinin başından belanın eksik olmayacağı anlamına da gelir.


Rüyada Esir Olduğunu Görmek

Rüyada esir olduğunu görmek, rüya sahibinin yakın zamanda büyük şanssızlıklar yaşayacağına işaret eder. Rüya sahibinin rüyasında esir olduğunu görmesi, kişinin kısmetinin ve bahtının kapanacağına rivayet eder.


Rüyada Savaşta Esir Düştüğünü Görmek

Kişinin rüyasında savaşta esir düştüğünü görmesi, rüya sahibinin ticaret hayatında büyük kayıplar yaşayacağına yorulur. Rüya sahibinin rüyasında savaşta esir düştüğünü görmesi, kişinin elindeki varlığını yitireceğine delalet eder.

NeOldu.com / Rüya Tabirleri

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum