Rüyada Erkek Cinsel Organı Görmek Ne Demek?

Rüyada erkek cinsel organı görmenin anlamını ve manasını içeriğimizde derledik. Değerli tabircilerin yorumları yazımızda.
Rüyada Erkek Cinsel Organı Görmek Ne Demek?

Rüyada Erkek Cinsel Organı Görmek

Rüyada erkek cinsel organı görmek, rüya sahibinin birçok konuda tecrübe sahibi bir birey olduğuna yorulur. Kişinin etrafına neşe saçan, karşısına çıkan sorunlara karşı mücadele etmeyi bilen başarılı birisi olduğunun habercisidir.

Rüyada Erkek Cinsel Organı Görmek

Rüyada Başkasının Erkek Cinsel Organını Görmek

Rüyada başkasının erkek cinsel organını görmek, rüyayı gören kişinin, yaptığı çalışmalar sonucunda başarıyı yakalayacağına yorulmaktadır. Rüya sahibinin hastalığı var ise kısa süre içerisinde son bulacağına, huzurlu ve şifa dolu bir ömür yaşayacağına işaret eder.

Rüyada Kadında Erkek Cinsel Organı Görmek

Rüyada bir kadında erkek cinsel organı olduğunu görmek, kişinin hayallerine kavuşacağına yorulur. Rüya sahibinin işlerinde çok başarılı olacağına, zor zamanların sona ereceğine, elinden gelenin en iyisini yapacağına delalettir. Ayrıca kişinin yardıma muhtaç bir insana yardım edeceğinin de habercisidir.

Rüyada Erkek Cinsel Organı Yalamak

Rüyada erkek cinsel organı yaladığını görmek, rüya sahibinin ayağına kadar gelen bir fırsatı geriye çevireceğine alamet eder. Rüyada erkek cinsel organı yalamak, rüya sahibinin yaşamak istediği yarınlarının olduğuna, atacağı adımlar sayesinde kişinin hayatının lüks içerisinde geçeceğine işaret eder. Rüyada penis yalamak, rüya sahibinin maddi ve manevi olarak huzura erişeceğine alamet eder.

Rüyada Erkek Cinsel Organı Tuttuğunu Görmek

Rüyada erkek cinsel organı tuttuğunu görmek, rüya sahibinin herkesin dikkatini çeken, özgüveni yüksek, kazançlı bir birey olacağının habercisidir. Ayrıca kişinin mesleğinde saygınlığının artacağına da delalet eder.

Rüyada Erkeğin Cinsel Uzvunu Görmek

Rüyada erkeğin cinsel uzvunu görmek, kişinin başarılarının artacağına, etrafındaki kişiler tarafından takdir edileceğine işaret etmektedir. Ayrıca başarılarının kendisine maddi olarak kazanç sağlayacağına, sorunlarının kısa süre içerisinde sona ereceğine, zaferlerin rüya sahibini beklediğine delalettir.

Rüyada Eşinin Erkek Cinsel Organını Görmek

Bu rüya kişinin eşiyle olan ilişkisinin olumlu yönde ilerleyeceğine yorulmaktadır. Bu doğrultuda rüya sahibinin eşiyle olan ilişkisinde olan pürüzler giderilecek ve mutlu bir hayata sahip olacaklardır. Aynı zamanda hikmetli tabirciler rüyada eşinin erkek cinsel organını görmenin aile içerisinde hasta birisi varsa şifa bulacağına işaret ettiğini de belirtmektedirler.

Rüyada Sertleşmiş Erkek Cinsel Organı Görmek

Rüyada sertleşmiş erkek cinsel organı görmek kişinin şansının açılacağına yorulmaktadır. Rüya sahibinin karşısına çıkacak olaylar karşısında şansını kullanarak olumlu gelişmeler ortaya çıkacağına delalet etmektedir. Ayrıca bu kişinin hayatının her alanında şanslı olacağına ve kendisine fayda sağlayan birçok fırsatın karşısına çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada Erkek Çocuğunun Cinsel Organını Görmek

Bu rüya kişinin herkes üzerinde sözü geçen biri olacağına işaret etmektedir. Rüya sahibinin özellikle aile içerisindeki olaylarda sözüne güven duyulan ve verdiği tavsiyelere uyulan biri olacağına yorulur. Ayrıca rüyada erkek çocuğunun cinsel organını görmek kişinin sorunlarından kurtulmasına ve hayatındaki kötü günleri geride bırakmasına delalet eder.

Rüyada Erkek Cinsel Organının Uzadığını Görmek

Bu rüyanın tabiri iki farklı şekilde yapılmaktadır. İlk olarak rüya sahibinin bolluk, bereket ve servet içerisinde yaşayacağına yorulmaktadır. Bu rüyayı gören kişi iş hayatında başarılı olacak ve hayatı refaha kavuşacaktır.

İkinci tabire göre ise kişinin soyunun devamı işaret edilmektedir. Bu yoruma göre rüya sahibinin soyu git gide uzayacaktır. Kişinin çok sayıda evlada ve toruna sahip olacağına yorulmaktadır. Ayrıca kişinin soyunun sağlıklı bir hayat süreceğine ve uzun ömürlü olacaklarına delalet etmektedir.

Rüyada Erkek Cinsel Organını Siyah Görmek

Rüyada erkek cinsel organını siyah görmek, kişinin soyunun uzun bir süre boyunca devam etmeyeceğine yorulmaktadır. Soyun rüya sahibinin kendisinde bile kalması ihtimaller içerisindedir. Hikmetli tabirciler bu rüyayı gören kişilerin evlilikten uzaklaşacağını delalet etmektedirler.

İlginizi Çekebilir
Rüyada Sperm Görmek Ne Anlama Gelir?Rüyada Çıplak Görmek Ne Anlama Gelir?

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum