Rüyada Elbise Silmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada elbise silmek neye yorulur? Rüyada uzun elbise silmek neye işarettir? gibi rüyaların anlamları...
Rüyada Elbise Silmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Elbise Silmek

Rüyada elbise silmek, rüya sahibinin yakın zamanda kötü bir haber alacağına işaret eder. Rüya sahibinin rüyasında elbise sildiğini görmesi, kişinin maddi ve manevi anlamda bir çökme yaşayacağına delalet eder.

Rüyada Elbise Silmek


Rüyada Kuş Pisliği Olan Bir Elbise Sildiğini Görmek

Rüya sahibinin rüyasında kuş pisliği olan bir elbise sildiğini görmesi, kişinin kısa süre içerisinde uğurlu işlere gireceğine alamet eder. Kişinin rüyasında kuş pisliği olan bir elbise sildiğini görmesi, rüya sahibinin yapacağı işlerde karşısına büyük engeller çıkacağına ancak pes etmeyeceğine tabir edilir.


Rüyada Bebek Elbisesi Sildiğini Görmek

Kişinin rüyasında bebek elbisesi sildiğini görmesi, rüya sahibinin çevresindeki yardıma muhtaç insanlara maddi yardımda bulunacağına rivayet eder. Rüya sahibinin rüyasında bebek elbisesi sildiğini görmesi, kişinin iş hayatında daima başarılı olacağı anlamına da gelir.


Rüyada Uzun Bir Elbise Sildiğini Görmek

Rüya sahibinin rüyasında uzun bir elbise sildiğini görmesi, kişinin yakınında sorunlar yaratan kimseler olacağına ve o kimselerden uzaklaşacağına işaret eder. Kişinin rüyasında uzun bir elbise sildiğini görmesi, rüya sahibinin bu zamana kadar yaptığı hatalardan pişmanlık duyacağına delalet eder.


Rüyada Elbise Silmek

Rüyada elbise silmek, rüya sahibinin hayatında daima kötü günlerin yaşanacağı demektir. Rüya sahibinin rüyasında elbise sildiğini görmesi, kişinin iş ve sosyal hayatında başarısızlıklar yaşayacağı anlamına da gelmektedir.


Rüyada Kısa Elbise Sildiğini Görmek

Rüyada kısa elbise sildiğini görmek, rüya sahibinin yakın zamanda hayallerine ve isteklerine kavuşacağına tabir edilir. Rüya sahibinin rüyasında kısa elbise sildiğini görmesi, kişinin maddi anlamda hiçbir sorun yaşamayacağına alamet eder.

NeOldu.com / Rüya Tabirleri

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.