Rüyada Dürüm Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada dürüm görmek ne anlama gelir? Rüyada dürüm görmek ya da dürüm yediğini görmek nasıl yorumlanır? Rüyada dürüm görmenin çeşitli yorumları haberimizde...
Rüyada Dürüm Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Dürüm Görmenin Anlamı ve Yorumu

Rüyada dürüm görmek, mutluluğa yorulur. Rüya sahibinin yaşadığı sıkıntıdan kurtulacağına, dertlerinin ve çektiği zorlukların biteceğine, geçim derdinin son bulacağına delalet eder.


Rüyada Dürüm Yediğini Görmek

Zenginlik olarak tabir edilir. Rüyayı gören kişinin zenginleşeceğine, maddi durumunun düzeleceğine, lüks bir hayat yaşayacağına, en üst düzeye geleceğine, çevresindeki herkesi kıskandıracak bir hayat yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada Dürüm Görmek

Rüyada dürüm görmek, rüya sahibinin rahata kavuşacağına, huzur bulacağı demektir. Kişiyi hayırlı ve güzel günlerin beklediği anlamına gelmektedir.


Rüyada Dürüm Sattığını Görmek

Rüya sahibinin ticaret hayatında büyük bir yere sahip olacağına, saygınlık kazanacağına, makam sahibi olacağına, yükseleceğine, önemli işler yapacağına, çevresinde takdir edileceğine rivayet etmektedir.


Rüyada Dürüm Yaptığını Görmek

Rüyayı gören kişinin yoksulluktan kurtulacağına, maddi kazancının artacağına, elinin bollaşacağına, kazancının artacağı işlere girişeceğine delalet etmektedir.


Rüyada Acılı Dürüm Görmek

Rüyada acılı dürüm gören kişinin, kötü olaylara gireceğine, bu durumdan hiç hoşnut olmayacağına, sıkıntı ve strese gireceği anlamına gelir.


Rüyada Lavaş Dürüm Görmek

Rüyada lavaş dürüm gören rüya sahibinin, hayatının sürekli koşuşturma içerisinde olacağına, kişinin hayattan soğuyacağına delalet eder.


Rüyada Tavuk Dürüm Görmek

Rüyada tavuk dürüm gören kişinin, yemek görünce dayanamadığına, kendi sağlığına hiç dikkat etmediğine, fakat bunun bilincinde olduğuna işaret eder.


Rüyada Çiğ köfte Dürüm Görmek

Rüyada çiğ köfte dürüm görmek, rüya sahibinin bekarsa kısmetinin açılacağı, evliyse iyi kalpli bir eş ve hayırlı evlat sahibi olacağı anlamına gelmektedir.

NeOldu.com / Rüya Tabirleri

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.