Rüyada Dövme Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada dövme görmek ne anlama gelir? Rüyada dövme görmek neye delalet etmektedir? Rüyada dövme görmenin çeşitli yorumları nelerdir?
Rüyada Dövme Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Dövme Görmek

Rüyada Dövme Görmek

Rüyada dövme görmek, hayırlı ve güzel olaylara yorumlanır. Rüyada dövme görmek, rüya sahibinin hayatında gerçekleşecek güzel ve hayırlı olaylara işaret etmektedir. Bazı yorumculara göre ise rüyada dövme görmek, rüya sahibinin dualarının kabul olacağına ve yaşayacağı güzel günleri olacağına delalet eder.


Rüyada Dövme Yaptırdığını Görmek

Kişinin yaşayacağı manevi çöküşe işarettir. Rüyayı gören kişinin hayallerinin, istek ve hedeflerinin gerçekleşmeyeceği anlamına gelir.


Rüyada Dövme Yaptığını Görmek

Rüyayı gören kişinin rahat ve konforlu bir yaşam süreceğine, tüm ailesinin ve akrabalarının da maddi sıkıntı çekmeyeceğine rivayet etmektedir.


dovme1-001.jpg

Rüyada Dövme Görmek, mutlu ve huzurlu hayatı olacağı demektir. Rüya sahibinin sıkıntılarından kurtulup, mutlu ve huzurlu bir yaşam süreceği anlamına gelmektedir.


Rüyada Dövme Sildirdiğini Görmek

Rüya sahibinin hayatında bazı sorun ve sıkıntılar yaşayacağına işaret etmektedir. Kişinin hedef ve isteklerini yerine getirmede sorunlar yaşayacağını, karşısına bazı engeller çıkacağına rivayet etmektedir.


Rüyada Kalıcı Dövme Yaptırdığını Görmek

Rüya sahibinin rüyasında kalıcı dövme yaptırdığını görmesi, hiçbir zorluktan kolayca kurtulamayacağına delalet etmektedir. Rüyada kalıcı dövme yaptırmak, kişinin huzurunun artacağı manasına gelir.

Rüyada Geçici Dövme Yaptırdığını Görmek

Kişinin rüyasında geçici dövme yaptırdığını görmesi, uzun sürmeyecek sorunlarının olduğunu delalet eder. Rüya tabiri yorumcularına göre rüyada geçici dövme yaptırmak, Allah yolunda ilerlemeye yorulur.


 Rüyada Başkasında Olan Dövmeyi Görmek

 Rüyayı gören kişinin, yaptığı hataları en kısa sürede telafi edeceğine alamet eder. Rüya tabiri yorumcularına göre rüyada başkasında olan dövmeyi görmek, kişinin iyilik yapacağı manasına gelir.


Rüyada Kırmızı Dövme Yaptırdığını Görmek

Rüya sahibinin rüyasında kırmızı dövme yaptırdığını görmesi, herhangi bir zorluk yaşamayacağına yorulur. Rüyada kırmızı dövme yaptırdığını görmek, kişinin geleceğinin parlak olduğuna işaret eder.

NeOldu.com / Rüya Tabirleri

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.