Rüyada Dolmuş Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada dolmuş görmek ne anlama gelir? Rüyada dolmuş görmek nasıl yorumlanır? Rüyada dolmuş görmek neye işaret eder? Rüyada dolmuş görmenin manası nedir? Rüyada dolmuş görmenin çeşitli yorumları nelerdir?
Rüyada Dolmuş Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Dolmuş Görmek

Rüyada Dolmuş Görmek

Rüyada dolmuş görmek, hedeflerini gerçekleştireceğine işarettir. Rüya sahibinin çabaları ve gayretleri sonucunda hedeflerine ve isteklerine ulaşacağına delalet eder.

Rüyada dolmuş görmek, iş hayatına yorulur. Rüyayı gören kişinin meslek hayatında yaşayacağı büyük gelişmeler olarak ifade edilir. Rüya tabircisine göre ise rüyada dolmuş görmek, rüya sahibinin iş hayatında ortaklık kuracağına, yapacağı ortaklık sonrası büyük başarılar elde edeceğine delalet eder.


Rüyada Dolmuş Beklediğini Görmek

Kişinin sabrı sayesinde hayallerine kavuşacağına rivayet eder.

ruyada-dolmus-gormek.jpg

Rüyada dolmuş görmek, rüya sahibinin karlı ve büyük bir işe gireceğine, bu işte çok dikkatli olması gerekeceği demektir. Rüya sahibinin çalışanları olacağına, bu çalışanların sorunlarıyla bizzat kendisinin ilgileneceğine ve çözüm üretmeye çalışacağı anlamına gelmektedir.


Rüyada Dolmuş Kazası Görmek

Rüya sahibinin tüm planlarının suya düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi ve manevi sıkıntıya düşeceğine delalet eder.


Rüyada Dolmuş Durağı Görmek

Sabrı ifade etmektedir. Rüyayı gören kişinin sabırlı ve iyi düşünceli bir kimse olduğunu anlatmaktadır.


Rüyada Mavi Dolmuş Görmek

Rüyasında mavi dolmuş gören kişinin, gelirinin her geçen gün kat kat artacağına, yardıma muhtaç ve yoksul insanlara yardım edeceği anlamına gelmektedir.


Rüyada Dolmuş Satın Almak

Rüyada dolmuş satın alan kişinin, hayatında istediğini yapacağına, maddi sıkıntısının olmayacağına, mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine delalet eder.


Rüyada Dolmuş Şoförü Görmek

Rüyasında dolmuş şoförü gören rüya sahibinin, dertlerinin ve sıkıntılarının biteceğine, maddi sorununun yavaş yavaş ortadan kalkacağı rivayet edilir.

NeOldu.com / Rüya Tabirleri

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.