Rüyada Divan Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada divan görmek ne anlama gelir? Rüyada divan görmek ya da divanda yattığını görmek rüya tabircileri tarafından nasıl yorumlanır? Rüyada divan görmenin farklı yorumları haberimizde...
Rüyada Divan Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Divan Görmek

Rüyada divan görmek, rüyayı gören kişinin hayat şartlarını ifade eder. Kişinin lüks, konforlu, rahat ve huzurlu bir hayat yaşayacağına rivayet eder. Bazı tabircilerin yorumlarına göre rüyada divan görmek, rüya sahibinin dertlerinden, sıkıntılarından, sorunlarından ve üzüntülerinden kurtulacağına işaret etmektedir. 

Rüyada divan görmenin anlamı, hayırlı bir rüya olarak tabir edilir. Kişinin hak yolunda olacağına, Allah' a hep şükredeceğine, halinden, durumununda daima memnun olacağına delalet etmektedir. Rüyada divan görmek, rüya sahibinin feraha ve huzura kavuşacağına işaret etmektedir.


Rüyada Divanda Yattığını Görmek

Kişinin dertlerinin sona ereceğine, sıkıntılarının biteceğine, başarısının artacağına, karamsar düşüncelerden kurtulacağına işaret etmektedir. Rüyada divanda yatmak, kişinin huzurunun artacağı manasına gelir.


Rüyada Divanda Oturduğunu Görmek

Rüyayı gören kişinin keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine işaret etmektedir. Kişinin hem aile hayatının hem de ticaret hayatının düzende olacağına, huzurunun daim olacağına rivayet eder. Büyük fırsatlar elde edeceğine delalet etmektedir.


Rüyada Divan Örtüsü Görmek

Rüya sahibinin sırlarla dolu bir kişi olduğunu ifade eder. Kişinin hiçbir sırrını kimseyle paylaşmayacağına işaret etmektedir. Rüyada divan örtüsü görmek, kişinin Allah yolunda ilerleyeceği manasına gelir.


Rüyada Divana Uzandığını Görmek

Rüyayı gören kişinin işlerinin düzeleceğine ve bol kazanç sağlayacağına, maddi sıkıntılarının çözüleceğine, kafasının rahatlayacağına rivayet edilir. Rüya tabiri yorumcularına göre rüyada divana uzanmak, hanede bolluk görmeye alamettir.


Rüyada Yeşil Divan Örtüsü Görmek

Rüyada yeşil divan örtüsü görmek, kişinin herkesin sakinleşmesi için ve huzura kavuşmasına yardımcı olacağına delalettir. Rüyada yeşil divan örtüsü görmek, kişinin arkadaşıyla bir işe gireceğine alamet eder.


Rüyada Yeşil Divan Görmek

Rüyayı gören kişinin kur’an ve Allah aşkıyla yanıp tutuşacağına, herkes tarafından çok sevileceğine işarettir. Rüya tabiri yorumcularına göre rüyada yeşil divan görmek, kişinin parasal ve ruhsal açıdan büyük gelişmeler yaşayacağına alamet eder.


ruyada-divan-gormek.jpg

Rüyayı gören kişinin rahatının, sağlığının, huzurunun, konforunun ve varlığının yerinde olacağı demektir. Rüya sahibinin dertlerinin çarelerine, sorunlarının ve sıkıntılarının da çözümlerine kavuşacağına, içinde bulunduğu sağlıksız ruh halinden ve bedenindeki ağrılarından kurtulacağına böylece geleceği iyi ve hayırlı durum için Allah’a sürekli dua edeceğine ve halinden memnun olacağı anlamına gelmektedir.


Rüyada Divandan Düştüğünü Görmek

Rüyada divandan düştüğünü görmek, kişinin aile hayatında çok güzel haberler alacağına yorulur. Rüyada divandan düşmek, rüya tabiri yorumcularına göre bozulan sağlının düzelmesine alamettir.


Rüyada Yırtık Divan Görmek

Kişinin rüyasında yırtık divan görmesi, rüya sahibinin çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba harcayacağına ve daha çok emek vereceğine rivayettir. Rüyada yırtık divan görmek, kısa süreli bir ilişki yaşamaya yorulmaktadır.


Rüyada Divan Yastığı Görmek

Rüya sahibinin rüyasında divan yastığı görmesi, kişinin hayatıyla ciddi kararlar vereceğine delalet eder. Rüyada divan yastığını görmek, hasta biriyle mücadele etmeye ve ona şifa buldurmaya işarettir.

NeOldu.com / Rüya Tabirleri

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum