Rüyada Direk Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada direk görmek neye delalet eder? Rüyada direk görmek ya da elektrik direği görmek nasıl yorumlanır? Rüyada direk görmenin farklı yorumları haberimizde...
Rüyada Direk Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Direk Görmek

Rüyada Direk Görmek

Rüyada direk görmek, herkes tarafından sevilen, akıl alınan, ilim, irfan sahibi bir kişi olduğuna delalet etmektedir. Rüyada direk görmek, yüce bir kişiye işarettir.

Rüyada direk görmek, hayırlara yorulur. Bazı yorumculara göre rüyada direk görmek, alim, bilgili, bilge ve ya din adamı olarak tabir edilir. Toplum içinde saygın bir kişiye yorulur. Rüya sahibinin sevilen, sayılan, itibar sahibi, rütbeli bir kişi olduğuna delalet etmektedir. 


Rüyada Direğe Çıktığını Görmek

Rüyada direğe çıktığını görmek, rüya sahibinin tüm isteklerinin ve hayallerinin gerçek olacağına delalet etmektedir. Rüyada direğe çıktığını görmek, kişinin iş hayatında büyük başarılara imza atacağına, maddi anlamda rahata ereceğine, huzurlu günlerin rüya sahibini beklediğine işaret eden bir rüyadır.


Rüyada Direğin Yıkıldığını Görmek

Rüyada direğin yıkıldığını görmek, hayırlara yorulmamaktadır. Şer olarak ifade edilir. Kişinin yaşayacağı üzücü olaylar rivayet eder. Rüya sahibinin uğursuzluk yaşayacağına, bu nedenle başına bela geleceğine delalet etmektedir. Rüya sahibinin zor günler geçireceğine yorulur.


Rüyada Elektrik Direği Görmek

Rüyada elektrik direği görmek, yaşanacak felaketlerin habercisidir. Rüya sahibinin işlerinin duracağına, kazancının azalacağına, tüm işlerinin tersine gideceğine işaret etmektedir. Rüyada elektrik direği görmek, aynı zamanda sıkıntılı durumların baş göstereceğine alamettir.


direk-001.jpg

Rüyada direk görmek, kişinin çevresi tarafından sevildiği demektir. Bazı yorumculara göre ise rüyada direk görmek, işlerinde bir rütbe kazanacağı ve insanlar tarafından tanınacağı anlamlarına gelmektedir.


Rüyada Demir Direk Görmek

Rüyada demir direk görmek, kişinin iş hayatında olumlu durumlar yaşanacağına delalet etmektedir. Rüya sahibinin büyük başarılar elde edeceğine rivayet eder.


Rüyada Direğe Yaslandığını Görmek

Rüyada direğe yaslandığını görmek, kişinin zengin birinden maddi olarak yardım isteyeceğine delalet etmektedir. Rüyada direğe yaslandığını gören rüya sahibinin üzerinde sürekli bir sıkıntının dolaşacağına, uzun bir süre parasının hayrını göremeyeceğine alamet eder.


Rüyada Direk Taşıdığını Görmek

Rüyada direk taşıdığını görmek, kişinin rüyasında direk taşıdığını görmesi, rüya sahibinin etrafında iki yüzlü birilerinin olduğuna yorulur. Rüyada direk taşımak, rüya sahibinin toplumda çok sevilen ve kıskanılan birisi olduğuna işaret eder.


Rüyada Cami Direğinin Eğildiğini Görmek

Rüyada cami direğinin eğildiğini görmek, rüya sahibinin rüyasında cami direğinin eğildiğini görmesi, kişinin işlerinin kötüye gideceğine delalet etmektedir. Kişinin maddi olarak sıkıntıya gireceğine alamet eder.


Cami Direğinin Yıkıldığını Görmek

Rüyada cami direğinin yıkıldığını görmek, kişinin çevresinden birinin hastalığa yakalanacağına yorulmaktadır. Rüyada cami direğinin yıkılması, rüya sahibinin sorunlarının her geçen gün daha da artacağına, insanlara karşı güveninin kalmayacağına rivayet etmektedir.

NeOldu.com / Rüya Tabirleri

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum