Rüyada Dikenli Tel Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada dikenli tel görmek neyi ifade eder? Rüyada dikenli tel görmek rüya tabircileri tarafından nasıl yorumlanır? Rüyada tel görmenin çeşitli yorumları haberimizde...
Rüyada Dikenli Tel Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Dikenli Tel Görmenin Anlamı ve Yorumu

Rüyada dikenli tel görmek, rüya yazarlarına göre çekilen zahmet sonrası yaşanacak sevince yorulur. Rüya sahibinin yaptığı hatalardan dolayı pişmanlık ve vicdan azabı çekeceğine rivayet eder. Kişi yaptığı hatalardan pişman olup Allah'a sığınacaktır. Bir dönem sonra yaşadığı tüm sıkıntı ve dertlerinin son bulacağına delalet etmektedir. 

Rüyada dikenli tel görmenin yorumu, kişinin birçok konuda sıkıntı ve dertleriyle yüzleşeceğine işaret eder. Eğer kişi evli ise borçlarından kurtulup rahat ve huzurlu bir hayat yaşayacağına delalet etmektedir.


Rüyada Dikenli Tel Kestiğini Görmek

Rüya sahibinin huzurunu bozan olaylar yaşadığını ve bu olayların son bulacağını işaret eder.

ruyada-dikenli-tel-gormek.jpg

Rüyada dikenli tel görmek, kişinin iş hayatında yaşanacak sıkıntı ve sorunları demektir. Bu sorunları ortağıyla ayrılarak çözeceği, rüyayı gören kişinin zafer elde edeceği anlamına gelmektedir.


Rüyada Dikenli Tel Ördüğünü Görmek

Rüyayı gören kişinin hanesinde bulunan bir kişinin başına gelecek bir olay nedeniyle yaşanacak sıkıntılara işaret etmektedir. Başka bir yoruma göre ise kıskanç eşi ifade eder.


Rüyada Dikenli Tel Duvardan Atladığını Görmek

Rüya sahibinin dikenli tel duvardan atladığını görmesi, kişinin çok zor bir dönemden geçeceğine işarettir. Rüya sahibinin bu dönemi atlatacağı ve mutlu günler geçireceğine delalet eder.


Rüyada Dikenli Tel Örgü Görmek

Rüyada dikenli tel örgü görmek, rüya sahibinin iş hayatında karşısına bir çok engelin çıkacağı demektir. Kişinin bu engelleri açmak için çaba göstereceği manasına gelir.


Rüyada Dikenli Tel Örgüye Takılmak

Rüyada dikenli tel örgüye takılmak, rüya sahibinin borçlarını ödeyemeyeceğine işaret eder. Rüya sahibinin borçları için hapis yatacağına rivayet etmektedir.


Rüyada Dikenli Tel Örgünün Altından Geçmek

Rüyada dikenli tel örgünün altından geçtiğini görmek, rüya sahibinin mutlu olacağı demektir. Kişinin huzur bulacağı bir haber alacağına delalet eder.

NeOldu.com / Rüya Tabirleri

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.