Rüyada Dergah Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada dergah görmek neyi ifade eder? Rüyada dergah görmek ya da dergaha girdiğini görmek nasıl yorumlanır? Rüyada dergah görmenin çeşitli yorumları haberimizde...
Rüyada Dergah Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Dergah Görmenin Anlamı ve Yorumu

Rüyada dergah görmek, hayırlı bir rüya olduğuna yorulur. Rüyayı gören kişinin hayırlı işler yapacağına delalet etmektedir. Rüyada dergah görmek, kişinin merhametli, iyi kalpli, dürüst biri olduğuna delalet eder.

Rüyada dergah görmenin anlamı, hak yolunda olan kimseye işaret eder. Rüya sahibinin Allah yolunda, temiz yürekli, yardımsever bir kişi olduğuna delalet etmektedir. Rüyayı gören kişiniin her muhtacın yardımına koştuğunu ifade eder.


Rüyada Dergaha Gittiğini Görmek

Kişinin iyi ve temiz niyetli olduğuna rivayet eder. Rüyayı gören kişinin dürüst biri olduğunu ve helal yollardan para kazanmaya çalıştığını ifade etmektedir.


ruyada-dergah-gormek.jpg

Rüyada dergah görmek, rüya sahibinin haram paraya göz dikmeyeceğine, hayatı boyunca helal lokma yiyeceği demektir. Kişinin günah işlemekten korktuğuna, yardıma muhtaç insanların yardımına koştuğu anlamına gelmektedir.


Rüyada Dergah Temizlediğini Görmek

Rüya sahibinin hak yolunda olacağına, günah işlemekten korktuğuna, dini vecibelerini yerine getiren bir kişi olduğuna rivayet eder. 


Rüyada Dergaha Girdiğini Görmek

Rüyayı gören kişinin hayır işleri yapacağına, sevap işleyeceğine işaret etmektedir. Kişinin kendi malı ve parasıyla hayır işleri yapacağına, çevresi tarafından takdir edileceğine delalet etmektedir. 


Rüyada Dergahta Yemek Yediğini Görmek

Zenginlik olarak tabir edilir. Kişinin zenginliğinin daim olacağına işaret etmektedir. Hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.


Rüyada Dergahta Uyumak

Rüyasında dergahta uyuduğunu gören kişinin, hayatı fazla önemsemediğine anı yaşadığına, mal veya mülk sahibi olmak istemediğine, eline geçen maddi miktarı zevk için harcadığına işaret eder.


Rüyada Dergahta Namaz Kılmak

Rüyada dergahta namaz kılmak, rüya sahibinin imanına çok önem verdiğine, Allah'a en iyi kul olmak için çaba gösterdiğine delalet eder.


Rüyada Dergahta Yemek Yapmak

Rüyasında dergahta yemek yaptığını gören kişinin, iyi kalpli bir eşi olacağına, rüya sahibini gururlandıracak işler yapan evlatları olacağına, hanesinde mutluluğun ve bereketin eksik olmayacağı anlamına gelmektedir.

NeOldu.com / Rüya Tabirleri

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.