Rüyada Davar Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada davar görmek ne anlama gelir? Rüyada davar görmek ya da davar sürüsü görmek nasıl yorumlanır? Rüyada davar görmenin çeşitli yorumları nelerdir?
Rüyada Davar Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Davar Görmek

keciler.jpg

Rüyada davar görmek, rüyayı gören kişinin büyük ve ciddi işler yapacağına yorulur. İş hayatında lider olacağına, yönetici olacağına işaret etmektedir. Bazı tabircilere göre ise rüyada davar görmek rüya sahibinin mevki ve makam sahibi olacağına, emir veren bir kişi olacağına, iş hayatında önemli yerlere geleceğine delalet eder.


Rüyada Davar Sürüsü Görmek

İş hayatında çalışanlarına iyi niyetli davranacağına, çalışanlarını ezmeden, kırmadan iş yapacağına rivayet eder. Rüyasında davar sürüsü gören kişinin bir varlığa kavuşacağına rivayet eder.


Rüyada Davar Otlattığını Görmek

Ticaret hayatında kazanacağı başarılar sayesinde çevresinde takdir edilen bir kişi olacağına, iş hayatında yükseleceğine, çevresindeki kişileri iş sahibi yapacağına delalet eder.


Rüyada Davar Kestiğini Görmek

Hayatta yaptığı hatalar ve yanlışlar nedeniyle zorluk yaşayacağına, maddi kazancının azalacağına rivayet eder. Rüyasında davar kestiğini gören kişinin kazanç getirmeyecek bir işe gireceğine ve maddi olarak sıkıntıya gireceğine delalet etmektedir.


Rüyada Davar Güttüğünü Görmek

Rüyada davar güttüğünü görmek, kişinin işlerinde makam sahibi olacağına yorulur.


Rüyada Davar Pisliği Görmek

Rüya sahibinin rüyasında davar pisliği görmesi, kişinin bol kazancı olan bir işe atılacağına işaret eder. Rüyasında davar pisliği gören kişinin malının çoğalacağına yorumlanmaktadır. 


ruyada-davar-gormek.jpg

Rüyada davar görmek, kişinin hayırlı biriyle evleneceği demektir. Bazı tabircilere göre ise rüyada davar görmek, rüya sahibinin hayırlı evlatları olacağına, kazancının bol olacağı anlamlarına gelmektedir.


Rüyada Davar Köpeği Görmek

Kişinin rüyasında davar köpeği görmesi, rüya sahibinin işlerinin düzeleceğine ve bütün dert ve sıkıntılarından arınacağı anlamlarına gelmektedir.


Rüyada Davarları Kaybettiğini Görmek

Rüyada davarları kaybettiğini görmek, kişinin işlerini hızlandıracağına delalettir. Rüya sahibinin bolluk ve berekete kavuşacağına yorumlanmaktadır.


Rüyada Davar Tüyü Görmek

Kişinin düzeninin bozulacağına, yaptığı işlerin karşılığını alamayacağına delalet eder.


Rüyada Davar Sattığını Görmek

Kişinin rüyasında davar sattığını görmesi, rüya sahibinin çocuklarının geleceği için çok çalışacağına yorulmaktadır.


Rüyada Davar Sevdiğini Görmek

Rüyada davar sevdiğini görmek, kişinin kıymetini bilen kişilerle karşılaşacağına delalettir.


Rüyada Beyaz Davar Görmek

Rüya sahibinin rüyasında beyaz davar görmesi, kişinin hayırlı işler yapacağına delalet eder. Rüya sözlüğü yorumcularına göre rüyada beyaz koyun görmek, aynı zamanda mal ve mülk anlamına da gelir.


Rüyada Ölmüş Davar Görmek

Kişinin rüyasında ölmüş davar görmesi, rüya sahibinin işlerinin bozulacağına, mal kaybı yaşayacağına delalet eder.

NeOldu.com / Rüya Tabirleri

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.