Rüyada Darı Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada darı görmek neyi ifade eder? Rüyada darı görmenin anlamı nedir? Rüyada darı görmenin çeşitli yorumları nelerdir? Detaylar haberimizde...
Rüyada Darı Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Darı Görmenin Anlamı ve Yorumu

Rüyada darı görmek, kişinin hayallerinin ve hedeflerinin gerçekleşmeyeceğine, maddi zarara uğrayacağına yorulur. Rüya yorumlarına göre rüyada darı görmek, kişinin hayatının istediği gibi sürmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada darı görmenin anlamı, mutluluk verici haberler alacağına işaret etmektedir. Rüyayı gören kişinin güzel ve özel sözler duyacağına rivayet etmektedir. 


Rüyada Darı Tarlası Görmek

Malının mülkünün artacağına, maddi durumunun düzeleceğine işaret etmektedir.


ruyada-dari-gormek.jpg

Rüyada darı görmek, rüya sahibinin hayallerine kavuşmak için yılmadan çalıştığı demektir. Kişinin maddi sıkıntı çekeceği, çok zor günler yaşayacağı fakat asla pes etmeyeceği ve hayallerine kavuşup feraha ereceği anlamına gelmektedir.


Rüyada Darı Yediğini Görmek

Rüya sahibinin şansının ve kısmetinin artacağına, bolluk ve bereket yaşayacağına delalet eder.


Rüyada Darı Aldığını Görmek

Rüyayı gören kişinin tüm malı ve mülkünü riske atarak ortaya koyup bu durumdan hayır göreceğine işaret etmektedir. 


Rüyada Darı Ektiğini Görmek

Rüya sahibinin tüm hayallerinin ve hedeflerinin gerçek olacağına rivayet eder.


Rüyada Sarı Darı Görmek

Rüyada sarı darı görmek, rüya sahibinin iş hayatında çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, emeklerinin boşa çıkacağına işaret etmektedir.


Rüyada Yeşil Darı Görmek

Rüyada yeşil darı görmek, kişinin sevdiği bir insan ile yakın zaman içerisinde birlikte olacağı, birbirlerine tutkulu bir şekilde bağlanacakları manasına gelir.


Rüyada Pişmiş Darı Görmek

Rüyada pişmiş darı görmek, rüya sahibinin sorunlarından borçlarından çok geç yaşta kurtulacağına, gençliğinde dur durak bilmeden çalışacağına alamet eder.


Rüyada Darı Tanesi Görmek

Rüyada darı tanesi görmek, kişinin hayırlı bir iş bulacağına, bu işin kendisine çok şey katacağına, hayatın zorluklarını anlamasında yardımcı olacağına rivayet etmektedir.


Rüyada Darı Toplamak

Rüyada darı toplamak, hayıra yorulur. Rüya sahibinin hayırlı bir evlada işaret eden bu rüya, evladının kişiye maddi ve manevi destek sağlayacağı, zengin birisi olacağı demektir.

NeOldu.com / Rüya Tabirleri

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.