Rüyada Damar Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada damar görmek ne anlama gelir? Rüyada damar görmek rüya tabircileri tarafından nasıl yorumlanır? Rüyada damar görmenin çeşitli yorumları haberimizde...
Rüyada Damar Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Damar Görmenin Anlamı ve Yorumu

Rüyada damar görmek, hayırlara yorulur. Rüyayı gören kişinin ailesi, akrabaları ve yakın çevresiyle sıkı sıkıya bağlı olduğunu ifade etmektedir. Birlik ve beraberlik içinde olduklarına, dayanışma içinde olacağına delalet eder. 

Rüyada damar görmenin anlamı, güzel dostuluklara işarettir. Rüya sahibinin ailesi kadar yakın olan dostlarına rivayet eder. Bu kişilerle sağlam ve güzel dostlukları olduğunu ifade etmektedir. 

Rüyada Damardan Kan Alındığını Görmek

Rüyada damardan kan alındığını görmek, rüya sahibinin geçim sıkıntısı yaşayacağına işarettir. 

Rüyada damar görmek, kişinin kendisinden yardım isteyen insanları geri çevirmeyeceği, onlara elinden geldiğince yardım edeceği demektir. Rüya sahibinin bu yüzden de girdiği ortamlarda hoşgörü göreceği, herkes tarafından sevileceği anlamına gelmektedir.

Rüyada Damardan Kan Aktığını Görmek

Rüyada damardan kan aktığını görmek, uğursuzluk ve şansızlık olarak tabir edilir. Kişinin kara günler yaşayacağını ifade etmektedir. 

Rüyada Damarın Şiştiğini Görmek

Rüyada damarın şiştiğini görmek, rüya sahibinin kişisel bakımına önem veren bir kimseye işaret eder. Bu kişinin gittiği her mekanda dikkat çekeceğine rivayet eder.

Rüyada Damarın Kesildiğini Görmek

Rüyada damarın kesildiğini görmek, hasadın ve ürünlerin ziyan olması olarak tabir edilir. Kişinin maddi zarara uğrayacağına rivayet eder.

 

NeOldu.com / Rüya Tabirleri

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.