Rüyada Daire Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada daire görmenin manası nedir? Daire çizdiğini görmenin rüya yorumu nasıldır ve rüyada daire almak ne anlama gelir merak ediyorsanız, daire hakkında daha fazla rüya tabiri haberimizde...
Rüyada Daire Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Daire Görmenin Anlamı ve Yorumu

Rüyada daire görmek, rüya sahibinin ailesinin gözünde önem kazanacağına yorulur. Yaptığı çalışmalar ve elde ettiği başarılar ile rüya sahibi ailesinin gurur kaynağı olacak demektir. Rüyasında daire gören kişinin hayırlı bir kişi olduğu söylenir. Bu kişi, sıkıntı çekse bile iyilikten ayrılmaz. Rüyasında yeni bir daire yalan veya yapan kişiyi hayırlı şeyler bekleyeceğine delalet eder.

Rüyada görülen daire geniş ise mutluluğun artacağı anlamına gelir. Ev pis ve karanlık ise sıkıntı anlamındadır. Rüyada daire görmenin rüya tabiri, ahiret olarak da yapılmaktadır. Rüyada dairenin tavanı, damı ya da duvarı yıkılıyorsa rüya sahibinin evinde bir musibet yaşanacağı anlamına gelir.

Rüyada daire görmek ile ilgili diğer tabirler rüya sözlüğü yorumlarına göre şu şekildedir:


Rüyada Dairede Çalışmak

Kişinin isteği dışında tayin olacağına delalettir. Rüyayı gören genç ise evliliğe ve eğlenceye de yorulur. Rüyayı gören yaşlı biri ise eline bir miktar para geçeceğine işarettir.

ruyada-daire-gormek-002.jpg

Rüyada daire görmek, kişinin harama el uzatmayacağına, az olsa da helal yoldan para kazanmaya çalışacağı demektir. Rüya sahibinin dinini çok sevdiğine, Allah'a en iyi şekilde kulluk etmeye önem gösterdiği anlamına gelmektedir.


Rüyada Daire Çizmek

Rüya sahibinin büyük bir sorunu olduğunu gösterir. Bu kişi, iş hayatında başarıya ulaşmak için doğru bir yol izlemelidir. İrili ufaklı birçok daire çizdiğini gören kişi işiyle çok meşguldür ve fikirleri vardır. İç içe geçmiş daireler çizdiğini gören kişi ise yeni bir döneme girecek demektir. Bir duvara daire çizdiğini rüysaında gören kişi, baskıya dayanamayarak kendisine yeni bir yol açacaktır. Rüyasında toprağa ya da kuma daire çizdiğini gören kişi ise kişisel olarak kendini geliştirecektir. Suya daire çizen kişinin saf ve temiz bir kalbe sahip olduğu söylenir.


Rüyada Renkli Daire Görmek

Rüya sahibi yapacağı işlerde her zaman ahlaklı ve hayırlı kişilerle karşılaşacak demektir.


Rüyada Temiz, Güzel, Ferah Bir Daire Olduğunu Görmek

Rüya sahibinin hayatında her şeyin gönlüne göre olacağı anlamına gelir.


Rüyada Yeni Bir Daire Görmek

Taşınmak ya da iş hayatında başarı anlamlarına gelmektedir.


Rüyada Eski Daire Görmek

Başarısızlık ve hastalık manasını taşır.


Rüyada Daire Kapısı Görmek

Rüyasında daire kapısı gören kişinin, misafirperver birisi olduğuna, bu yüzden de akrabalarıyla hiç bir sorunu olmayacağına işarettir.


Rüyada Satılık Daire Görmek

Rüyada satılık daire görmek, kişinin yatırım yapacağına, fakat yatırım için yeterince bilgi sahibi olmadığına bu yüzdende parasını kaybedeceğine, sıkıntıya düşeceğine delalet eder.

ruyada-daire-gormek-004.jpg


Rüyada Uçan Daire Görmek

Rüyada uçan daire görmenin anlamı, kişinin olumsuz düşüncelere karşı olduğuna, başından kötü bir olay geçse bile moralinin bozulmamasına, güler yüzlü ve etrafına neşe saçan birisi olduğuna rivayet eder.


Rüyada Daire Başkanı Görmek

Rüyasında daire başkanı gören kişinin, sorumluluk sahibi bir birey olacağına, sağlıklı olmanın değerini bileceğine, çok çalışıp iyi bir şirkette işe başlayacağına, kısa süre içerisinde makam sahibi olacağına işarettir.


Rüyada Lüks Daire Görmek

Rüyasında lüks daire gören rüya sahibinin, yoksulluk içerisinde geçen hayatını değiştirmek için gece gündüz bilmeden çalışacağına, hayallerine kavuşmak için elinden geleni yapacağına, feraha ereceğine, mal ve mülk sahibi olacağına delalet eder.


Rüyada Deniz Manzaralı Daire Görmek

Rüyasında deniz manzaralı daire gören kişinin, rahatına düşkün ve şanslı birisi olacağına, hayallerine kavuşmak için çabalamadan şansı sayesinde ulaşacağı anlamına gelmektedir.

NeOldu.com / Rüya Tabirleri

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.