Rüyada Dağ Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada dağ görmek, güç, kudret ve makam demektir. Daha fazla yorumu sizler için bir araya getirdik. Alimlerin görüşleri bu yazımızda yer alıyor.
Rüyada Dağ Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Dağ Görmek

Bir çocuk veya tüccara işaret eder. Rüya aynı zamanda, kişinin saygı değer biri olduğuna yorumlanır. Yardıma muhtaç olan insanlara elinden geldiği kadarıyla yardım edeceğine rivayettir. Dağ görmek, güç, kudret, saygı gibi anlamları içerisinde barındırmaktadır. Yorumcular bu rüyayı genel olarak olumlu betimler. Rüyada dağ görmek aynı zamanda güçlü aile bağları demektir.

Rüyada Dağ Görmek

Rüyada Karlı Dağ Görmek

Rüyada karlı dağ görmek, eğer kişi bekarsa sevdiği ve çok yakından tanıdığı birisiyle birliktelik kuracağına, evliyse eşiyle arasındaki sorunların son bulacağına delalet etmektedir. Rüyada karlı dağ görmek, kişinin elde edeceği başarı da başkalarının gözü olabileceğine delalet eder. Rüya sahibi, iş hayatında saygı değer biri olacağına yorumlanır. Kişi dürüst ve onurlu olacaktır bu nedenle de ailesinin hayır duasını alacaktır.

Rüyada Yüksek Dağ Görmek

Rüyada yüksek dağ görmek, rüya sahibinin yaşadığı tatsız durumlardan kurtulacağına, sıkıntılı olayların ortadan tamamen kalkacağına delalet eder. Kişinin arzularına ulaşacağına yorulmaktadır. Rüyada yüksek dağ, aynı zamanda, güç, kudret, saygı ve huzur manasına gelir. Rüya sahibinin çevresinde onu kıskanan insanların olacağına yorumlanmaktadır.

Rüyada Dağdan Yuvarlanmak

Rüya sahibinin rüyasında dağdan yuvarlandığını görmesi kendi gayretiyle çıktığı mertebeden yine kendi hataları yüzünden ayrılmak anlamındadır. Dağları seyretmek, üstesinden gelmesi zor olan bazı işleri çözdüğünüz için ödüllendirileceğinize delalet etmektedir. Aynı zamanda rüyada dağdan yuvarlanmak, kişinin günlük yaşantısında kindar insanlardan uzak durması gerekeceğine yorumlanmaktadır.

Rüyada Dağı Göğe Yükseldiğini Görmek

Rüya sahibinin rüyasında dağın göğe yükseldiğini görmesi, günahları terk edeceğine ve günahlarını temizletmeye çalışacağına delalet etmektedir. Ayrıca dağın göğe yükselerek insanların başının üzerinde olduğunu görmek, insanların korkuya kapılacağına yorumlanmaktadır.

Rüyada Dağda Su ve Yiyecek Bulduğunu Görmek

Rüya sahibinin rüyasında dağın su ve yiyecek bulduğunu görmesi, hayırlı bir hanıma sığınmak veya cehaletten kurtulacak bir bilim öğrenmek anlamına gelmektedir. Başka bir rüya tabirine göre, geçimi sağlayacak bir meslek edinmektir. Kazancın artmasına vesiledir. Özellikle akrabalar arasında saadet anlamına da gelmektedir.

Rüyada Yeşil Dağ Görmek

Rüyada yeşil dağ görmek, rüya sahibinin hayatına karışan insanların olduğuna, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, arzularının karşılıksız kalmayacağına işaret eder. Rüyada yeşil dağ görmenin yorumu, şiddetli demektir. Dehşetli ve şöhretli, emrini yerine getiren iktidarlı ve siyaset sahibine yorulmaktadır. Bir çocuk tüccara delalet etmektedir.

Rüyada Dağ Tepe Görmek

Rüyada dağ tepe görmek, hayırlı olaylara yorulur. Rüyada dağ tepe gören kişinin, huzurunun ve neşesinin hiçbir zaman eksik olmayacağına, büyük kazançlar elde edeceğine alamettir.

Rüyada Dağ Keçisi Görmek

Rüyada dağ keçisi görmek, rüyayı gören kişinin ağız tadının yerine geleceğine, keyfini kaçıran kötü niyetli insanların rüya sahibinin peşini bırakacağına rivayet eder. Rüya sahibinin sıkıntı çekmeyeceği manalarına gelir.

Rüyada Dağ Evi Görmek

Rüyada dağ evi görmek, kişinin zengin hayatı süreceğine, sabırlı ve azimli olması gerektiğine işaret etmektedir. Rüya sahibinin iş hayatında başarısını kıskanan insanların olduğuna delalet etmektedir.

Rüyada Dağa Tırmandığını Görmek

Rüya sahibinin rüyasında dağa tırmandığını görmesi kişi kendi gücü ve çabasıyla amacına ulaşak anlamındadır. Kişi yokuş çıkıyorsa zahmetle birlikte başarı elde edecek demektir.

Rüyada Dağdan İndiğini Görmek

Rüya sahibinin rüyasında dağdan indiğini görmesi mülkünü kaybedebileceğine işarettir. Rüya sahibi tüccar ise bu rüyanın kişinin zarar edebileceği şeklinde yorumlanır. Yokuştan inen kişi ise azaptan kurtulur yorumu yapılır.

Rüyada Dağ Sallanması Görmek

Rüya sahibinin rüyasında dağın sallandığını görmesi, o yerin devlet başkanına bir musibet, ve şiddet isabet edeceğine yorulur.

Rüyada Dağın Tepesinden Bir Şey İtmek

Rüyada dağın tepesinden bir şey ittiğini gören rüya sahibi, birisinin hakkında bir söz söyleyeceğine delalet etmektedir. Kişinin işlerinin büyüyeceğine, karşısına çok iyi fırsatların çıkacağına delalet eder.

Rüyada Dağda Ezan Okumak ya da Secde Ettiğini Görmek

Rüya sahibinin rüyasında dağda ezan okuduğunu ya da secde ettiğini görmesi düşmanlara galip gelmek veya vali olmaya işarettir.

Rüyada Dağdan Düştüğünü Görmek

Rüya sahibinin rüyasında dağdan düştüğünü görmesi kişinin hataları ve günahları kendisine zarar vereceğine alamet eder.

Rüyada Dağın Yandığını Görmek

Rüya sahibinin rüyasında ağın yandığını görmesi makam sahibi birinin ölümüne işaret etmektedir.

Rüyada Dağı Uzak Bir Yerden Görmek

Rüya sahibinin yolculuk yapacağına veya üzüntü içine düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada Dağ Üzerinde Ağaç Görmek

Rüya sahibinin rüyasında dağ üzerinde ağaç görmesi makama ve şöhrete işaret eden bu rüyayı gören kişi güzel şekilde anılacaktır.

Rüyada Dağın Yürüdüğünü Görmek

Rüya sahibinin rüyasında dağın yürüdüğünü görmesi, şiddet ve korku yaşanılacağına işaret eder.

Rüyada Dağa Çıktığını Görmek

Rüya sahibinin rüyasında dağa çıktığını görmesi arzu etmiş olduğu şeylerin kolaylıkla yapacağına veya sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada Dağa Çıkıp Oturduğunu Görmek

Rüya sahibinin rüyasında dağa çıkıp oturduğunu görmesi kişinin çirkin bir çocuğu olacağına işaret etmektedir.

Benzer Rüya Tabirleri
Rüyada Bayır GörmekRüyada Tepe Görmek

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum