Rüyada Çorap Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada çorap görmek ne manaya gelir? Rüyasında çorap gören kimse için rüya yorumu nasıl yapılır? Rüya tabirleri kitaplarından derlediğimiz haberimizde tüm sorularınızın cevaplarını ve daha fazlasını bulacaksınız.
Rüyada Çorap Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Çorap Görmek

rüyada çorap

Rüyada çorap görmek, kısmet manasına gelir. Rüyasında çorap gören kimse için bekar ise hayırlı bir kısmet bulacağı söylenir. Özellikle erkek kimse için bu rüya güzel kadın manasına gelir. Aynı zamanda rüyada çorap görmek bazı rüya yorumcularına göre, iş hayatında yaşanılacak olan bolluk ve berekete de delalet eder.

Rüya tabiri kitaplarında rüyada çorap görmek hakkında ayrıca şu ifadelere yer verilmektedir:


Rüyada Çorap Giymek

Rüyada çorap giymek, bazı rüya tabircilerine göre kişinin yakın zaman iş hayatında elde edeceği başarıya delalettir. Aynı zamanda kimi rüya sözlüğü yorumcularına göre ise rüyada çorap giymek, aile bireyleri arasında olan ufak sürtüşmelere, kavgalara yorumlanır. Rüyada çorap giymenin yorumu, aslında çorabın şekline rengine göre de değişmektedir. Rüyada çorap giymek, rüya sahibinin uzun soluklu ve yorucu bir iş hayatının ardından ailesi ile birlikte tatile çıkacağına, sabretmesi sonucu daima istediğini elde edeceğine, mutlu ve huzur dolu bir evlilik hayatı geçireceği anlamına gelmektedir.


Rüyada Çorap Kaybetmek

Rüya sahibinin rüyasında çorap kaybettiğini görmesi kişinin uzun bir aradan sonra tekrardan rahata kavuşacağına delalet eder. Çektiği sıkıntılar yüzünden yorgun düşeceğine bu nedenle de aile bireylerinden yardım isteyeceğine yorulur. Rüyada çorap kaybetmek, bazı rüya sözlüğü yorumcularına göre rüya sahibinin sabretmesi sonucu emeğinin karşılığını alacağına rivayet eder.


Rüyada Kirli Çorap Görmek

Rüya sahibinin rüyasında kirli çorap görmesi kişinin, iş hayatında bazı başarısızlıklar ile karşı karşıya kalacağına, bu başarısızlıkların rüya sahibinin derinden etkileyeceğine delalet eder. Aynı zamanda rüyada kirli çorap görmek, kişinin büyük bir sırrını çevresinde güvendiği bir insan ile paylaşacağına, fakat bu sırrın artık sır olarak kalmayacağına, herkesin öğreneceğine ve kişinin hayal kırıklığına uğrayacağı manasına da gelmektedir.


Rüyada Sarı Çorap Görmek

Rüyada sarı çorap görmek, kişinin geleceğinin daima parlak olacağına, iş hayatında ve eğitim hayatından başarıdan başarıya koşacağı anlamına gelir. Aynı zamanda rüya sahibinin rüyasında sarı çorap görmesi, ailesinin daima yanında olacağına, ona daima destek vereceğine delalet etmektedir. Kimi rüya sözlüğü yorumcularına göre rüyada sarı çorap görmek, kişinin uzun soluklu bir iş hayatının ardından rahata kavuşacağına yorumlanmaktadır.


Rüyada Çorap Satın Almak

Rüya sahibinin rüyasında çorap satın aldığını görmesi rüya sözlüğü yorumcularına göre, kişinin zor bir durum içinden aile büyüklerinin yardımıyla çıkacağına delalet eder. Aynı zamana da rüyada çorap satın almak, rüya sahibinin sağlıklı beslenmesi gerekeceğine, kötü alışkanlıklarını bırakıp rahata kavuşacağına yorumlanmaktadır.


Rüyada Pembe Çorap Görmek

Rüya sahibinin rüyasında pembe çorap görmesi kişinin uzun bir aradan sonra tekrardan rahata kavuşacağına, iş hayatında kazanılan başarının devamının geleceğine delalet eder. Aynı zamanda rüyada pembe çorap görmek, kişinin ailesi ile birlikte huzur dolu bir ömür geçireceğine delalet eder.


Rüyada Siyah Çorap Görmek

Rüyada siyah çorap görmek, zengin kimse ile evlenmeye ya da ondan menfaat elde etmeye rivayettir.


corap-resmi.jpg

Rüyada çorap görmenin manası, para ve zenginliktir. Giyilen çorap yeni ve temiz ise gelecek parayı müjdeler. Bu yorumculara göre renkli ve temiz çorap giyen kimse zengin olur. Malı ve mülkü çok olur fakat dikkat etmelidir. Kimi yorumcu malından ve mülkünden hile kullanarak eksiltecek bir düşmandan bahseder. Bu düşmanın malınızda gözü vardır. Zayıf olduğunuz anda tepenize çökmek için beklemektedir. Rüyada çorap görmek, kişinin çok dikkat etmesi gerekeceğine de delalet etmektedir.


Rüyada Beyaz Çorap Giymek

Beyaz çorap iyi huylu ve güzel kimse ile evlilik ya da dost olmak manasına gelir.


Rüyada Kırmızı Çorap Giymek

Rüyada kırmızı çorap giymek, aşık olacağınıza yorumlanır. Aynı zamanda rüyada kırmızı çorap giymek, kişinin elde edeceği para da başkalarının gözü olabileceğine rivayet eder.


Rüyada Çorap Yıkadığını Görmek

Rüyada çorap yıkadığını görmek ikinci bahar demektir. Uzun zamandan beri içinde bulunduğu psikolojik sorunlar anlamına gelmektedir.


Rüyada Yeşil Çorap Giydiğini Görmek

Rüyada yeşil çorap giydiğini görmek, Çok namuslu ve dindar kimse ile evleneceğinize işarettir.


Rüyada Desenli Çorap Giydiğini Görmek

Deseni olan ya da nakışlı çorap çeşitli huylara sahip değişken kişilikli kimse ile evlenmeye delalettir.


Rüyada Tek Çorap Giydiğini Görmek

Tek çorap giyip diğer tekini bulamayan kimse için planladığı işin yarım kalacağı yorumu yapılır. 


Rüyada Çorap Söktüğünü Görmek

Çorabın ipliğini çekerek söktüğünü gören kimse hakkında yapılan düşmanca oyunları fark eder ve onlara çözüm bulur.


Rüyada Çorap Söküğü Diktiğini Görmek

Rüyada çorap söküğü diktiğini görmek, delik çorabı diktiğini gören kimse güvendedir. Düşmanlarına karşı üstünlük kuracaktır.


Rüyada Yeni Çorap Aldığını Görmek

Rüyada yeni çorap aldığını görmek, yeni mal ve mülk sahibi olacağına işarettir.


Rüyada Kokan Çorap Görmek

Rüyada kokan çorap görmek, kokan çorap iyi değildir. Yapacağınız işlerde dikkatli olmalısınız yoksa arkanızdan kötü konuşulacaktır şeklinde yorumlanöaktadır.


Rüyada Çorap Aradığını Görmek

Rüyada çorap aramak bir zamanda patlak veren konudan yeni kararlar vereceğine hayırlı bir iş için destek istenileceğine delalet etmektedir.


Rüyada Çorap Ördüğünü Görmek

Rüyada çorap örmek iyi değildir ve art niyetli olan birine yorumlanır.


Rüyada Çorabın Kaçtığını Görmek

Rüyada çorap kaçtığını görmek hovardalığa ve sürekli yeni aşk arayışına yorulur.


Rüyada Çorap Üstüne Çorap Giydiğini Görmek

Rüyada çorap üstüne çorap giydiğini görmek, verilen bir kararın doğru olup olmadığı konusunda iş hayatında büyük tecrübelere sahip olan bir akıl hocasına danışılacağına rivayet eder.

NeOldu.com / Rüya Tabirleri

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
11 Yorum