Rüyada Çilingir Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada çilingir görmek ne manaya gelir? Rüyada çilingir çağırmanın yorumu ve merak ettiğiniz tüm cevapları, rüya tabiri kitaplarından derlediğimiz haberimizde bulabilirsiniz.
Rüyada Çilingir Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Çilingir Görmenin Anlamı ve Yorumu

Rüyada çilingir görmek, nikah, evlilik ve sır gizlemeye yorulur. Rüyasında çilingir gören kimse için bekar ise nikah yapacağı ve sır saklayan kimseye yorumlanır. İyi sır saklayan kimse için rüyada çilingir şeklinde görünür manası çıkarılır. Kimi yorumculara göre ise rüyada çilingir görmenin manası, aracı demektir. Bir işinizi halletmeniz için görüşeceğiniz aracı kimseye ya da bir ortağa delalet etmektedir.

Rüya sözlüğü yorumcularının görüşleri ve rüya tabiri kitaplarında yazan açıklamalara göre ayrıca şu manalara gelmektedir:


Rüyada Çilingir Görmek

Evlilik, sır gizleyen kimse, aracı ya da ortak manalarına gelmektedir. Kimi yorumculara göre çilingir akıl danışmak demektir. Tecrübeli kimseye akıl danışacağınız ve öğüt alacağınız yorumu yapılır. 


ruyada-cilingir-gormekk.jpg

Rüyada çilingir görmek, rüya sahibinin hayırlı bir kısmetinin olacağı, bu kısmetle dünya evine gireceği demektir. Kişinin evlatlarının işlerinde çok iyi yerlere geleceğine, çocuklarının hayallerini gerçekleştirmek için onlara maddi destek sağlayacağınız anlamına gelmektedir.


Rüyada Çilingir Çağırmak

Çilingir çağırdığını gören kimse beker ise evlenir. Çilingir eve geliyorsa yanında bereket getirir. İş yerine çilingir çağırdığını görmek, iş kurulacağına yahut tüccarsa işlerin açılacağına işaret eder. İş yerine çağırılan çilingir ortak manasına gelir. Ortak işe girişeceğinize ya da bir malın satılması için aracı olacağınıza yorumlanır.


Rüyada Çilingir Olmak

Rüyasında çilingir olduğunu gören kimse için açtığı kilit ve kapının özelliğine göre rüya tabiri yapılır. Ahşap kapı açtığını gören kimse dürüst olur. İki yüzlülükten uzak durur denir. Eğer demir kapıyı açtığını görürse o zaman zorlu işlerin üstesinden geleceğine rivayet edilir.


Rüyada Çilingir Dükkanı Görmek

Rüya sahibinin işinde çok fazla çaba göstermesine rağmen çok iyi yerlere gelemeyeceğine ancak çok kötü yerlere de gelmeyeceğine işaret etmektedir.


Rüyada Çilingirin Kapıyı Açtığını Görmek

Rüyada çilingirin kapıyı açtığını görmek, rüya sahibinin kısa süre içerisinde dünya evine gireceğine, ailesiyle birlikte mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine delalet eder.


Rüyada Çilingirin Kapıyı Açamadığını Görmek

Rüyada çilingirin kapıyı açamadığını görmek, kişinin ihtiyaç sahibi olan insanlara elinden geldiğince yardım edeceği anlamına gelmektedir.


Rüyada Çilingir Olmuş Birini Görmek

Rüya sahibinin etrafında bir çok dostunun olacağına, bu dostlarının kişiye asla ihanet etmeyeceğine, zor zamanında yanında olacaklarına alamet eder.

NeOldu.com / Rüya Tabirleri

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.