Rüyada Cezve Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada cezve görmenin anlamı ve yorumu nedir? Rüyada görülen cezvenin neye alamet ettiği ile ilgili tüm değerlendirmeleri burada bulabilirsiniz.
Rüyada Cezve Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Cezve Görmenin Anlamı ve Yorumu

Rüyada cezve görmenin anlamı, üzülmeye yorulur. Rüyayı gören kişinin başına gelen birtakım olaylardan dolayı gururunun incineceğine ve uzun bir süre aklından çıkaramayacağına delalet eder. En küçük sorunları dahi kendine dert edindiğinin göstergesine delalet eder.

Rüyada cezve görmek hayra alamet eden bir rüya değildir. Çoğu rüya sözlüğü yazarı bu rüyayı kişinin psikolojik sorunlar yaşayacak kadar derinden yaralanacak bir olay yaşayacağı şeklinde açıklar.

Rüyada cezve görmekle ilgili diğer rüya tabirleri şu şekilde:


Rüyada Altın Cezve Görmek

Rüyayı gören kişinin eline altın değerinde bir fırsat geçeceği ya da çok büyük bir mucize ile karşılaşacağı şeklinde ifade edilir.

ruyada-cezve-gormek.jpg

Rüyada cezve görmek, genellikle aile içerisinde yaşanacak bazı sorunlar olacağına, kişinin hiçbir alakası yokken iftiraya uğrayacağı demektir. Rüya sahibinin çok zor şartlarda sınanacağı, bu süreçte insanlardan alacağı darbeler yüzünden kimseye güvenemeyeceği ve içine kapanık biri olacağı anlamına gelmektedir.


Rüyada Bakır Cezve Görmek

Rüya sahibinin toplumda büyük bir itibar sahibi olacağına alamet eder.


Rüyada Cezve Almak

Rüya sahibinin tüm sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağı, hayatının huzura kavuşacağı şeklinde tabir edilir.


Rüyada Cezve Yıkamak

Rüya sahibinin dertlerine ve sıkıntılarına çareler bulacağına işaret eder.


Rüyada Cezvede Kahve Yapmak

Rüya sahibinin sevdiğine kavuşacağı ve hasretini gidereceği şeklinde yorumlanır.


Rüyada Kirli Cezve Görmek

Rüya sahibinin arkasında dedikodu edildiğini gösterir.


Rüyada Boş Cezve Görmek

Rüyasında boş cezve gören rüya sahibinin, iş hayatında çok emek vererek yaptığı çalışmaların karşılığını alamayacağına işaret eder.


Rüyada Cam Cezve Görmek

Rüyasında cam cezve gören kişinin, kırılgan ve alıngan bir kişiliği olduğuna, karar verirken duygularıyla hareket ettiğine delalet eder.


Rüyada Cezve Satın Almak

Rüyasında cezve satın aldığını gören kişinin, hayallerine kavuşmak için çabalayacağına ve hayallerine kavuşacağına, kişiyi hiç yalnız bırakmayan dostlarının olacağı da rivayet edilir.

NeOldu.com / Rüya Tabirleri

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.