Rüyada Çene Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada çene görmek ne manaya gelir? Rüyasında çenesini gören için rüya yorumu nasıl yapılır? Cevaplar, rüya tabirleri kitaplarından ve yorumcuların görüşlerinden derlediğimiz haberimizde...
Rüyada Çene Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Çene Görmenin Anlamı ve Yorumu

Rüyada çene görmek, evin reisi manasına gelir. Evde kadın ya da erkek ayrımı olmaksızın hane yönetiminde son sözü kim söylüyorsa ona yorulur. Kimi yorumcuya göre ise bu aile içinde değil akrabalar içindeki en tecrübeli ve aklı başında olan kişiye işarettir. Aile büyüğü olarak geçen ve sözü dinlenen bu kişi konuşmalarıyla birçok aile üyesine fayda sağlayan ve tecrübelerinden faydalanılan kişi olduğuna delalet eder.

Bazı tabircilere göre rüyada çene görmenin manası laf ebeliğidir. Bu yorumculara göre rüyada uzun çene görmek, gereksiz konuşmaya ve boş lakırdıya işaret eder. Boş konuşan kimselerin ne kendilerine ne de çevresindekilere faydası yoktur. Ayrıca çok konuşan kimseler yalan da söyler ve bu yüzden sorun yaşarlar denir. Çenesi uzun ya da büyük görülen kimse hakkında çoğu sözüne itimat edilmemesi gereken kimse yorumu yapılır.

Kimi rüya tabircileri rüyada görülen çene için süslenmek ve güzel görünmek manalarını çıkarmıştır. Yüzüne uygun, güzel görünen bir çene o kişinin iç güzelliğini gösterir. İmanı güzel olan kimseler için beyaz ve nurlu bir çeneye sahip oldukları rivayet edilir. Rüyasında çene gören kimse için rüya yorumu, güzel görünüyorsa hayırlıdır, çirkin görünüyorsa tam tersi manalara rivayet edilir.


Rüyada Çenenin Uzadığını Görmek

Rüyada çenenin uzadığını görmek, boş işler ile uğraşacağına, boş hayaller kuracağına ve güçlü olduğu ve sözünün dinlendiği zamanlarını geçip güçsüz biri olacağına delalettir.


Rüyada Kendi Çenesini Görmek

Rüya sahibinin rüyasında kendi çenesini gören kişinin, yapılan işlerde, geçmişte gerçekleştirilen çalışmalarda başarı kazanmak için daha azimli olacağına rivayettir.


Rüyada Başkasının Çenesini Görmek

Kişinin rüyasında başkasının çenesini görmesi, rüya sahibinin  iş hayatında yapılacak çalışmalarda çok ısrarlı olacağına ve daha çok istekle çalışılacağına yorulur.


Rüyada Çene Kırdığını Görmek

Rüyada çene kırdığını görmek, kişinin karşısına çıkan olaylarda ya da iş hayatında ve aile hayatında ortaya çıkan sorunların çözümünde kendisine ilke edindiği şeylerden çabucak taviz verdiği anlamına gelmektedir.


cene.jpg

Rüyada çene görmek, ailede evin reisi olan babanın olduğu demektir. Aynı zamanda,  yapılan işlerin çok iyi bir duruma geleceğine, yaşanan sıkıntıların kurtulacağına ve hangi işi yaparsa o işten çok büyük kazançlar ve fayda sağlanacağı anlamına gelmektir.


Rüyada Hayvan Çenesi Görmek

Rüya sahibinin rüyasında hayvan çenesi görmesi, kişinin çok uzun süreden beri aşka kapattığı kalbinin kapılarını, çok beğendiği ve uzun yıllardan beri ilk kez ilgi duyduğu birisine açacağına, bu kişi ile çok güzel bir birliktelik yaşayacaklarına, bu beraberlik sayesinde daha enerjik ve daha olumlu bir kişi olan rüya sahibinin, iş hayatında da çok büyük başarılar kazanacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine işaret eder.


Rüyada Çene Çıktığını Görmek

Kişinin rüyasında çene çıktığını görmesi, rüya sahibinin hayırlı insanlarla karşılaşacağına yorulur.


Rüyada Çene Öptüğünü Görmek

Rüyada çene öptüğünü görmek, kişinin maddi durumunun çok daha iyi olacağına, sorunlarının tamamen biteceğine, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına rivayettir.


Rüyada Çene Sıktığını Görmek

Rüya sahibinin rüyasında çene sıktığını görmesi, kişinin sıkıntılarını ve sorunlarını en kısa sürede unutacağına tabir olunur.

NeOldu.com / Rüya Tabirleri

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum