Rüyada Çekmece Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada çekmece görmek ne manaya gelir? Rüyasında çekmece gören kimse için rüya yorumu nasıl yapılır? Rüya tabirleri kitaplarında ve yorumcuların söylediklerinden derlediğimiz haberimizde sorularınızı cevaplıyoruz.
Rüyada Çekmece Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Çekmece Görmenin Anlamı ve Yorumu

Rüyada çekmece görmek, evlilik manasına gelir. Bekar kimseler için rüyada görülen çekmece evleneceklerine yorumlanır. Evli kişi için rüyasında çekmece görmenin manası sağlam dostluktur. Tanıştıkları kişiler arasında yeni dostlar bulacaklarına işarettir. Ayrıca çekmece eski dostlukların sağlamlığına da delalet eder.

Rüya sözlüğü yorumcularının kimilerine göre rüyada çekmece görmek kıymetli eşya manasına gelir. Bu yorumculara göre rüyasında çekmece gören kimse kıymetli mallara, ziynet eşyalarına sahip olur. Maddi bakımdan yükselir, statü kazanır. Ayrıca yorumcular zengin kimse bu rüyayı görüyorsa etrafında çalıştırdığı kimselerin güvenilir olduğuna ve aklında şüphe olmaması gerektiğine yorum getirmişlerdir.

Rüyada tabirlerinde çekmece görmek hakkında ayrıca şu ifadeler yer almaktadır:


Rüyada Çekmece Görmek

Bekar kimse için evlilik, evli kimse için sağlam dost manasına gelir. Bazı yorumculara göre kıymetli eşya ve mal demektir. Zengin kimse bu rüyayı görürse etrafında çalıştırdığı kimselere güvenebileceği rivayet edilir.


Rüyada Açık Çekmece Görmek

Bir sırrınızın ortaya çıkması manasına gelir. Bazı yorumcular beklenmeyen yerden gelen bir haber ile iyi bir teklif alınacağına yorumlamıştır. Kilitli çekmece sırrınızın güvende olduğu manasındadır.


Rüyada Çekmecenin Bozulması

Bozulan çekmece dostunuz yahut eşiniz ile tartışma yaşayacağınıza işarettir.


Rüyada Yeni Çekmece Takmak

Çekmeceyi tamir etmek ya da yenisini almak evlilik demektir. Yeni biriyle tanışmaya ve aşka işaret eder.


cekmece-001.jpg

Rüyada çekmece görmek, kişinin etrafının insanlarla dolacağı demektir. Bazı tabircilere göre ise rüyada çekmece görmek, rüya sahibinin sıkıntılar yaşadığı dönemlerde dostlarının yanında olacağı anlamına gelmektedir.


Rüyada Dolu Çekmece Görmek

Dolu çekmece hayırlıdır. Zenginlik manasına gelir.


Rüyada Çekmece Boşalttığını Görmek

Rüyada çekmece boşalttığını görmek, kişinin hayatında değişiklikler olacağına, kişinin yeni birileriyle tanışacağı anlamlarına gelmektedir.


Rüyada Çekmece Karıştırdığını Görmek

Kişinin rüyasında çekmece karıştırdığını görmesi, kişinin yeni bir sektöre geçmek için plan yaptığına ve bu işten iyi kazanç yapacağına delalet etmektedir.


Rüyada Çekmece Kilitlediğini Görmek

Rüya sahibinin hayatının düzeleceğine, sıkıntılarından arınacağı demektir. Bazı tabircilere göre ise, kişinin etrafında onun ilerlemesini istemeyen kişilerin olduğuna işaret etmektedir.


Rüyada Çekmece Düzelttiğini Görmek

Rüyada çekmece düzelttiğini görmek, kişinin keyfi kaçacağına, düzeni bozulacağına rivayet etmektedir.


Rüyada Kırık Çekmece Görmek

Kişinin rüyasında kırık çekmece görmesi, rüya sahibinin düşmanlarına karşı galip geleceği demektir. Bazı tabircilere göre ise rüyada kırık çekmece görmek, kişinin sevmediği kişilerle aynı mekana girmek zorunda kalacağına işarettir.


Rüyada Dağınık Çekmece Görmek

Rüyada dağınık çekmece görmek, kişinin işlerinde bolluk ve bereket içinde hayatını geçireceği anlamına gelmektedir.


Rüyada Tahta Çekmece Görmek

Kişinin yaptığı güzel işler sayesinde rütbe atlayacağı demektir. Bazı tabircilere göre ise rüya sahibinin rüyasında tahta çekmece görmesi, kişinin aldırış etmediği bazı konular yüzünden başının derde gireceğine delalet etmektedir.


Rüyada Beyaz Çekmece Görmek

Rüyada beyaz çekmece görmek, kişinin yaptığı işler sayesinde birçok insanın ekmek yiyeceğine alamet etmektedir.


Rüyada Çekmecede Yılan Görmek

Kişinin rüyasında çekmecede yılan görmesi, rüya sahibinin hiçbir hastalıklarla karşılaşmayacağına, yaşlanınca bile kimseye ihtiyaç duymayacağına işaret etmektedir.


Rüyada Mavi Çekmece Görmek

Rüya sahibinin rüyasında mavi çekmece görmesi, kişinin yaşadığı sıkıntılar karşısında çaresiz kalacağına delalet etmektedir.


Rüyada Yeşil Çekmece Görmek

Kişinin rüyasında yeşil çekmece görmesi, rüya sahibinin bol kazançlı bir işe atılacağı anlamına gelmektedir.

NeOldu.com / Rüya Tabirleri

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.