Rüyada Çekirge Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada çekirge görmek ne manaya gelir? Rüyasında çekirge istilası gören kimse için rüya yorumu nasıl yapılır? Rüya tabirleri kitaplarından ve rüya yorumcularının görüşlerinden merak ettiğiniz cevapları sizler için derledik.
Rüyada Çekirge Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Çekirge Görmek

Rüyada çekirge görmek

Rüyada çekirge görmek, işlerinizin yolunda gitmeyeceğine, elinizi attığınız işlerde hüsrana uğrayacağınıza ve başka işlere yönelmek durumunda kalacağına yorulmaktadır. Rüya sahibinin iş değişikliği yapacağı ve bu durumun ona hayır getireceği delalet etmektedir.


Rüyada Yeşil Çekirge Görmek

Rüyasında yeşil çekirge görmek, kişinin dikkat etmesi gerekeceği manasına gelir. Rüyayı gören rüya sahibinin etrafında çok fazla düşmanı olduğuna, maddi kazancının düşeceğine, hayatı boyunca pişman olacağı bir hata yapacağı manasına gelir.


0Rüyada Büyük Çekirge Görmek

Rüyada büyük çekirge görmek, kişinin sağlık sorunları yaşayacağına, spor yapması gerekeceğine, kendine çeki düzen vererek kötü alışkanlıklarını bırakması gerekeceğine delalet etmektedir.


Rüyada Çekirge Öldürdüğünü Görmek

Rüya sözlüğü yorumcularına göre rüyada çekirge öldürmek, rüya sahibinin kısmetinin çoğalacağına, önünde bulunan bütün engelleri yıkıp geçeceğine, şansının yaver gideceğine rivayet eder.


Rüyada Evin İçinde Çekirge Görmek

Rüyada evde çekirge görmek, kişinin geniş bir sosyal çevreye sahip olacağına, sosyal etkinliklere katılarak kafa dağıtacağına, sağlıklı ve huzur dolu bir hayat geçireceğine yorumlanmaktadır.


Rüyada Çekirge Görmek

Rüyada çekirge görmek, etkisiz hırsız, beceriksiz düşman manalarına gelir. Kimi yorumculara göre şanssızlık ve başarısızlık manalarına yorulmuştur.


Rüyada Çekirge Sürüsü Görmek

Rüyada görülen çekirge sürüsü hangi bölgeye geliyorsa orada yaşanacak üzüntülü bir olaya işaret eder. Eğer çekirgeler bir evi sarmışsa o evde yaşayanlar için üzücü bir gelişme yaşanır. Bir şehri ya da bölgeyi işgal ettikleri görülüyorsa orada aşırı yağmur felaketi yahut başka bir doğal felaket yaşanacağı söylenir.


Rüyada çekirge Görmek

Rüyada çekirge görmek, kişinin işlerinde sorun yaşayacağına bu yüzden mutsuz ve huzursuz olacağı demektir. Rüya sahibinin  toparlanması için zamana ihtiyacı olacağına, her şeyden ve herkesten uzak durmak isteyeceği anlamına gelmektedir.


Rüyada Çekirge Yediğini Görmek

Rüya sözlüğü yorumcularına göre rüyasında çekirge yediğini gören kişi için rızık demektir. Evinize bereket geleceğine işaret eder.


Rüyada Kap İçinde Çekirge Görmek

Kap içinde duran çekirgeler altın manasına gelir. Kimi yorumcuya göre para geleceğine yorumlanır.


Rüyada Siyah Çekirge Görmek

Rüyasında siyah ve mahsüllere zarar veren çekirge görmesi maddi kayıp yaşayacağı, mutsuz ve huzursuz olacağı manasına gelir.


Rüyada Çekirge Yakaladığını Görmek

Rüya sahibinin rüyasında çekirge yakaladığını görmesi kişinin çeşitli fırsatlar yakalayacağına bu fırsatları en iyi şekilde değerlendireceğine, geçim sıkıntısından kurtulacağına delalet etmektedir.


Rüyada Çekirge Isırdığını Görmek

Rüya sahibinin rüyasında çekirge tarafından ısırıldığını görmesi köyü günler yaşayacağına, hayatında huzur denen bir şey kalmayacağına rivayet etmektedir.

NeOldu.com / Rüya Tabirleri

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum