Rüyada Cehennem Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada cehennem görmenin anlamı ve yorumu nedir? Rüyada görülen cehennemin neye alamet ettiği konusunda aklınıza takılan tüm sorulara cevap veriyoruz.
Rüyada Cehennem Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Cehennem Görmenin Anlamı ve Yorumu

Rüyada cehennem görmek, hayırlı değildir. Kişinin aile içerisinde yaşayacağı sorunlardır. Rüyada cehennem görmenin yorumu, rüya sahibi bir yakını ile yaşayacağı fikir çatışması yüzünden birbirlerine geri dönüşü olmayacak sözler söyleyecekleri şeklinde ifade edilir.


Rüyada Cehennem Zebanisi Görmek

Rüya sahibinin birtakım sıkıntılarından kurtulup rahata kavuşacağına yorumlanır.

ruyada-cehennem-gormek.gif

Rüyada cehennem görmek, kişinin ağız tadının kaçacağı, üzgün, sıkıntılı ve kötü günler yaşayacağı demektir. Rüya sahibinin hayatının alt üst olacağı neden olacak olaylar yaşanacağı ve bu olayların üst üste geleceği anlamına gelir.


Rüyada Cehennem Çukuru Görmek

Rüya sahibinden bazı olayların aslının söylenmediğine yorulur. Kişinin yanıltıldığına işaret eden bir rüyadır.


Rüyada Cehennem Kapısı Görmek

Rüyayı gören kişinin zamanında kalbini kıran kişinin kapısına gelip af dileyeceği şeklinde tabir edilir.


Rüyada Cehennem Ateşi Görmek

Rüya sahibinin vicdanının el vermeyecek bazı olaylar olacağına yorumlanır. Rüya sahibinin kafasını bulandıran ve ne yapsa da bir türlü netleşmeyen ve kafasına oturmayan şeyler olacak diye yorumlanır.


Rüyada Cehennem Ateşinde Yanmak

Rüyayı gören kişinin hak yolundan ayrıldığına alamet eder. Yani bu rüya bir uyarı niteliği taşımaktadır.


Rüyada Cehennemden Kurtulduğunu Görmek

Rüyada cehennemden kurtulmak aksi takdirde zor zamanlar geçireceğine alamettir. Kişinin kötü bir durumla karşı karşıya kalacağına delalet eder.


Rüyada Cehennemde Yanan Birini Görmek

Rüyada cehennemde yanan birini görmek, yaşamının güzelliği ve kolaylığı sayesinde her zaman hayata sıkı sıkı bağlı olacağına işaret eder. Kişinin bol kazançlı bir işin başına geçileceğine rivayettir.


Rüyada Cehennemden Korktuğunu Görmek

Kişinin rüyasında cehennemden korktuğunu görmesi, rüya sahibinin eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceği demektir. Kişinin sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına yorulur.

NeOldu.com / Rüya Tabirleri

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
11 Yorum