Rüyada Çakı Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada çakı görmek ne manaya gelir? Rüyasında çakı gören kimse için rüya yorumu nasıl yapılır? Rüya tabiri kitaplarından derlediğimiz haberimiz sizlerle...
Rüyada Çakı Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Çakı Görmenin Anlamı ve Yorumu

Rüyada çakı görmek, hayırlı değildir. Çakı genellikle kötü gelişmelere işaret eder. Rüyasında çakı gören kimse için rüya yorumu, rüyayı nasıl gördüğüne göre değişmekle birlikte genellikle istemediği olayları yaşayacağına işarettir. Rüyada çakı görmenin manası sağlığa delalet eder.

Bu yorumcular rüyasında çakı görenler için sağlık bulacak demişlerdir. Çakı gibi olmak deyimini rüya ile buluşturan bazı yorumcuların aksine diğer yorumcuların çoğu rüya hakkında olumsuz görüş belirtmişlerdir.


Rüyada Çakı Görmek

Rüyada çakı görmek,hayırlı değildir. Kötü gelişmelerin yaşanacağını gösterir.

ruyada-caki-gormek-001.jpg

Rüyada çakı görmek, rüya sahibinin hayatı boyunca sağlığına çok önem verdiği demektir. Kişinin fit ve sağlıklı bir yaşam süreceği, yediği içtiği şeylere dikkat edeceği anlamına gelmektedir..


Rüyada Birinden Çakı Almak

Arkadaş ya da tanıdık bir kimseden çakı almak, o kimseden kötü söz işiteceğinize işaretttir. Satın almak veya ödünç almak aynı sonuca işarettir.


Rüyada Birine Çakı Vermek

Çakınızı ödünç vermek demek, verdiğiniz kişi ile bazı konularda çatışma ve tartışma yaşayacağınıza işarettir. Fakat sonrasında barışıp bir daha kavga etmeyeceğinize işaret eder.


Rüyada Çakı İle Meyve Kesmek

Meyveyi çakıyla kestiğinizi görmek yakın olduğunuz bir arkadaşınız ya da akrabanız ile küseceğinize delalet eder. Onunla bir daha muhattap olmayacağınıza ve ilişkinizi keseceğinize işarettir.


Rüyada Çakı İle Ahşap Oymak

Tahta veya dal parçasını çakı ile oyduğunuzu görmek arkanızdan konuşulanları duyacağınız demektir. Hakkınızda söylenenler için üzüleceğinize delalet eder.


Rüyada Çakı İle Bir Yeri Kesmek

Çakı ile kendinizi yaralamak hastalık manasına gelir. Yaranın boyutuna göre değişse de genellikle hafif bir hastalık geçireceğinize işarettir.


Rüyada Çakı Tezgahı Görmek

Çakı satıcısı görmek yorumculara göre şansın açılacağına ve kısmete işaret eder. Kişinin şansıyla birlikte iş hayatında büyük yerlere geleceğine rivayet etmektedir.


Rüyada Çakı Sakladığını Görmek

Rüyasında çakı sakladığını gören rüya sahibinin, iş hayatında büyük sıkıntılarının olacağına işaret eder. Kişinin yapmaktan utanacağı bir şey yapacağına da delalet eder.


Rüyada Çakı İle Yaralanmak

Rüyasında çakı ile yaralandığını gören rüya sahibinin, borçsuz sıkıntısız bir hayat süreceğine demektir. Kişinin bu hayatını kıskanan kişilerin olacağına da işaret etmektedir.


Rüyada Çakı Bulmak

Rüyada çakı bulmak, rüya sahibinin iş hayatında karşısına çıkacak fırsatları çok iyi değerlendireceğine işaret eder. Kişinin işini genişleteceğine, mal mülk sahibi olacağına delalet eder.


Rüyada Birinin Elinde Çakı Görmek

Rüyada birinin elinde çakı görmek, rüya sahibinin sevdiklerinden birine zarar geleceğine delalet eder. Kişinin bu duruma çok üzüleceğine, bir kaç gün toparlanamayacağına rivayet etmektedir.

NeOldu.com / Rüya Tabirleri

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.