Rüyada Çağla Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada çağla badem görmek ne manaya gelir? Rüyasında çağla gören kimse için rüyanın yorumunu, rüya tabirlerinden derlediğimiz bilgiler ile tüm detaylarıyla anlatıyoruz.
Rüyada Çağla Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Çağla Görmek

Rüyada çağla görmek, eğlenceye işarettir. Eğlenceli ve komik olaylara yorumlanır. Bazı tabircilere göre rüyasında çağla gören kimse için rüya yorumu, iş hayatında meydana gelecek ve kişiyi oldukça eğlendirecek bir gelişme demektir.

Eğer kişi çalışmıyorsa veya emekliyse bu komik olay günlük yaşantısında meydana gelecektir. Rüya sahibi ve çevresindekilerin oldukça eğleneceği ve sonraki zamanlarda gülerek anlatacağı bu olay tatlı bir hatıra olacağına delalet eder.

Rüya tabiri kitaplarında çağla badem görmek hakkında ayrıca şu ifadeler yer almaktadır:


Rüyada Çağla Badem Görmek

Rüyada çağla badem görmek, hayırlara ve mutlu olaylara yorulur. Rüyada görülen çağla eğlenceli, komik olay demektir. Kişinin yaşantısında meydana gelecek bu olay etrafındakiler dahil çok kimseyi eğlendirecektir.


Rüyada Çağla Yıkadığını Görmek

Rüyada yemeden önce çağlaları yıkamak onları yemek için hazırlamak demek evleneceğiniz kişiyi iyi seçmek demektir. Rüya tabiri yorumcularına göre rüyada çağla yıkamak, rüya sahibinin işlerinin düzeleceği manasına gelir.

ruyada-cagla-gormek-001.jpg

Rüyada çağla görmek, zamanındaysa hayırlı ve güzel şeyler olacağı demektir. Eğer zamanı dışındaysa bazı dert ve sıkıntılar yaşanacağı anlamına gelir.


Rüyada Çağlayı Yıkamadan Yemek

Çağla bademi yıkamadan yiyen kimse için uzun zamandır görmediği tanıdığıyla tesadüfen karşılaşacağı ve aralarında gelişen yakınlığın dostluğa dönüşeceğine yorulur. Bu rüyada eski tanıdık size dayanak ve dost olur.


Rüyada Çağlayı Tuza Banmak

Tuza banarak çağla yediğini gören kişinin devlet ile işlerinin olacağına yorumlanır. Bu işler iyi sonuçlanacak işlerdir. Devlette kadro almak ya da devlet tarafından menfaat görmek manalarına gelir.


Rüyada Sayarak Çağla Yemek

Her yediğiniz çağla bademi saymak akrabalarınız tarafından destek göreceğinize işarettir. Bir konuda dara düştüğünüzde size yardımcı olacak akrabalarınıza işaret eder. Rüyada sayarak çağla yemek, eldekiyle yetinmeye yorulur.


Rüyada Çağla Badem Satmak

Maddi anlamda bolluk demektir. Elinize geçecek para miktarı artacak ve evlatlarınızın rızkı, hanenizin bereketi çoğalacak manasına gelir. Rüyada çağla badem sattığını görmek, rüya sahibinin Allah yolunda ilerleyeceği manasına gelir.


Rüyada Çağla Topladığını Görmek

Rüyada çağla topladığını görmek, rüya sahibinin bol kazançlı işler yapacağı demektir. Kişinin zaten hazırda bulunan malının üstüne mal eklemesine yorulur. Rüya tabiri yorumcularına göre rüyada çağla toplamak, rüyayı gören kişinin işlerini düzelteceği manasına gelir.


Rüyada Çağla Ağacı Görmek

Rüyada çağla ağacı görmek, kişinin etrafında herkesin kötü olarak bildiği ve anlaşamadığı bir kişinin olduğuna rivayet eder. Oysa rüya sahibi bu kişiyle çok iyi anlaşıyor ve ondan fayda görüyor olduğuna işarettir.


Rüyada Çağla Kopardığını Görmek

Kişinin rüyasında çağla kopardığını görmesi, kimsenin yapmaya cesaret edemediği ama güzel bir işin altından başarıyla kalkacağı demektir. Rüya sahibinin hem büyük bir başarı, hem büyük bol kazanç hem de büyük bir şöhret edinmeye delalet eder.


Rüyada Çağla Aldığını Görmek

Rüyada çağla almak, rüya sahibinin geleceğinin açık olacağına rivayettir. Kişinin yarınları için yaptığı planların olumlu ilerleyeceği anlamına gelir. Rüya alimcilerine göre rüyada çağla aldığını görmek, rüyayı gören kişinin yeni bir yol çizeceği manasına gelir.

NeOldu.com / Rüya Tabirleri

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum