Rüyada Siyah Çanta Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada büyük çanta görmenin anlamı ve yorumu nedir? Rüyada görülen siyah çantanın hikmeti ve alameti konusunda merak ettiğiniz tüm sorulara cevap veriyoruz.
Rüyada Siyah Çanta Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Siyah Çanta Görmenin Anlamı ve Yorumu

Rüyada siyah çanta görmenin anlamı, yas tutmaya yorulur. Rüya sahibinin başına gelecek bir olaydan dolayı hayatının alt üst olacağı ve büyük bir yas tutacağı şeklinde açıklanır. Huzur bozacak olan bu kötü olay yüzünden rüya sahibi uzun bir süre kendine gelemeyecek. Bu durumda rüya sahibinin özel yaşamından iş yaşamına kadar hayatının her alanını çok kötü etkileyeceğine delalet eder.


Rüyada Siyah Çanta Almak

Rüya sahibinin rüyasında siyah çanta aldığını görmesi hayırsız bir evlilik yapması ya da geçmişine olan bağlılığından dolayı geleceğini görememesi şeklinde yorumlanır.


ruyada-siyah-canta-gormek.jpg

Rüyada siyah çanta görmek, kimi yazarına göre kişinin umutsuzluğa, çaresizliğe düşmek demektir. Ayrıca rüya sahibinin büyük ümitlerle atılacağı işlerde büyük hayal kırıklıkları yaşayacağına delalet eder. Siyah çanta görmek, kişinin çevresindeki kem gözlü kişilerin nazarına gelmesi sonucu bahtsızlık yaşamasıdır. Rüyada siyah çanta görmenin yorumu, rüya sahibinin çok yakın bir akrabasının ya da çok yakın bir dostunun öleceği anlamına gelmektedir


Rüyada Siyah Çanta Atmak

Rüya sahibinin rüyasında siyah çanta attığını görmesi geçmişiyle yüzleşeceği ve sorunlarından kurtulacağına işaret eder.


Rüyada Siyah Çanta Taşımak

Rüya sahibinin rüyasında siyah çanta taşıdığını görmesi sabrederek karşısına çıkan fırsatları değerlendireceğine ve bu fırsatlardan birini kullanarak yeni bir fırsatın kapısını aralayacağı anlamına gelmektedir.


Rüyada Siyah Çanta Kaybetmek

Rüya sahibinin rüyasında siyah çanta kaybettiğini görmesi tehlikeye gireceğine ve karşısına çıkan ve kendisine çok büyük kazanç sağlayacak olan bir fırsatı yeteri kadar iyi değerlendiremeyeceğine ve bu yüzden çok daha kötü durumlara düşeceğine alamet eder.


Rüyada Siyah Çanta Görmenin Psikolojik Yorumu

Rüya sahibinin rüyasında çanta görmesinin psikolojik yorumu geçmişinde yaşadığı bazı olayların etkisinden hala kurtulamadığını, bu nedenle de geleceğine yön vermekte zorlandığını gösteren bir rüyadır.

NeOldu.com / Rüya Tabirleri

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum