Rüyada Büyü Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada büyü görmenin anlamı ve yorumu nedir? Rüyada görülen büyünün hikmeti ve alameti ile ilgili tüm açıklamalara buradan ulaşabilirsiniz.
Rüyada Büyü Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Büyü Görmenin Anlamı ve Yorumu

Rüyada büyü görmek, yakın zaman bir yerden yüklü bir para geleceğine, bu paranın kişiye hayrı dokunmayacağına, kısa zamanda parayı elinden çıkarması gerekeceğine yorulmaktadır. Rüya sahibinin harama el uzatacağına, kötülükler yapacağına, günah işleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada büyü görmek, hayırlı bir rüya değildir. Çoğu rüya sözlüğü yorumcusu bu rüyayı kişinin çevresindeki insanlardan zarar göreceği şeklinde işaret eder. Büyü görmenin rüya tabiri, kişinin saflığından ve temizliğinden faydalanmak isteyen kişiler olduğu şeklindedir. Rüyada büyü görmenin yorumu, rüya sahibinin malının üzerine çökmek için fırsat kollayan kişilerin var olduğu şeklinde ifade edilir.

Rüyada büyü görmekle ilgili diğer rüya tabirleri şu şekilde:


Rüyada Büyü Yaptığını Görmek

Rüya sahibinin doğru olan yoldan ayrılıp harama yöneleceğine, günah işleyeceğine, ailesi ile arasında sürtüşmeler yaşanacağına delalet eder.


Rüyada Büyü Görmek

Rüyada büyü görmek, kişinin hayatında değer verdiği insanların istemeden de olsa kalbini kıracağına, çeşitli kötülükler yapacağına, sevilmeyen biri olacağı demektir. Rüya sahibinin eski halinden eser kalmayacağına, aile bireyleri arasında sürtüşmelerin yaşanacağı anlamına gelmektedir.

Rüyada Kendisine Büyü Yapıldığını Görmek

Rüya sahibinin ahiret hayatını boşlamaya başladığına ve kişinin hiçbir zaman ölmeyecekmiş gibi yaşadığına yorumlanır.


Rüyada Büyücü Görmek

Rüyayı gören kişinin başına gelecek olan kötü olaylara ve haberlere, kişinin bu olaylar yüzünden kötü günler geçireceğine, depresyona gireceğine yorumlanmaktadır.


Rüyada Büyü Yaptırdığını Görmek

Rüya sahibinin ardı ardına yaşayacağı hayal kırıklıklarına, yanlış insanlara güveneceğine işaret eder.


Rüyada Büyü Bulduğunu Görmek

Rüya sahibinin rüyasında büyü bulduğunu görmesi kişinin haram mala el uzatacağına, eline geçecek olan paranın helal olmayacağına rivayet etmektedir.


Rüyada Büyü Bozduğunu Görmek

Rüyasında büyü bozduğunu gören rüya sahibinin çevresinde hasta olan biri var ise şifa bulacağına, hayırlı işlere gireceğine delalet etmektedir.

NeOldu.com / Rüya Tabirleri

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
20 Yorum