Rüyada Burun Temizleme Ne Anlama Gelir?

Rüyada burun temizlemenin anlamı ve yorumu nedir? Rüyada burun temizlediğini görmenin hikmeti ve alameti konusunda aklınıza takılan tüm sorulara buradan cevap bulabilirsiniz.
Rüyada Burun Temizleme Ne Anlama Gelir?

Rüyada Burun Temizlemenin Anlamı ve Yorumu

Rüyada burun temizlemenin anlamı, kişinin feraha ermesi demektir. Rüya sahibinin hayatına sıkıntı veren tüm durumlardan kurtulacağına ve özlem duyduğu huzurun ve refahın tekrardan hayatına dolacağına işaret eden bir rüyadır. Bu nedenle oldukça hayırlı bir rüya olarak nitelendirilir.   

Çoğu rüya sözlüğü yazarına göre rüyada burun temizlemek, kişinin halinin güzelleşmesi şeklindedir. Rüya sahibinin hayatının düzene gireceği ve sadece maddi değil, manevi olarak da kendini yükselteceği şeklinde açıklanır. Burun temizlemenin rüya tabiri, kişinin kendisine hayır getirecek olan olaylar yaşamasıdır. Rüyada burun temizlemenin yorumu, rüya sahibinin özellikle iş hayatında kendisine engel olan her şeyi bir anda hayatından uzaklaştıracağı ve böylece hayatının düzgün bir şekilde akıp gideceği şeklinde ifade edilir.

Rüyada burun temizlemekle ilgili diğer rüya tabirleri ve psikolojik yorumu şu şekilde:


Rüyada Burnunda Sümük Görmek

Rüya sahibinin istediği kadar mal varlığına sahip olacağı ya da soyuna yeni bir kişinin daha ekleneceği şeklinde tabir edilir.


Rüyada Burnun İçinden Bir Şey Çıkması

Rüyayı gören kişinin çocuk sahibi olacağına yorumlanır.


Rüyada Çirkin Burun Görmek

Rüyada çirkin, şekilsiz, büyük bir burun görmek rüya sahibi kişinin etrafındakilerin hoşnut olmadığı kötü ve olumsuz davranışlarına işaret etmektedir.


Rüyada Burnun Akması

Rüyasında burnunun aktığını gören kimse maddi ve manevi olarak durumu kendisinden çok daha iyi olan, arkası kuvvetli bir kimseden yardım alacak demektir.


Rüyada Burnunu Delmek

Rüyasında burnunu delen kimse zor zamanında bir yakınınan gelecek yardım ile bu durumdan sırılacağı anlamına yorulmaktadır.


Rüyada Burnuna Sinek Girmesi

Rüyasında burnuna sinek girdğini gören kimsenin zor ve meşakkatli bir işe girişeceğine, burnundan sineğin çıktığını görmesi ise evlat sahibi olacağına işaret eder.


Rüyada Burnun Kanadığını Görmek

Rüyada burnun kanadığını görmek, rüyayı gören kimsenin parası, malı ve rızkı artacak demektir. Fakat başkasının burnunu kanarken görmek tam tersi anlam ifade etmektedir. 


Rüyada Burun Temizlemenin Psikolojik Yorumu

Rüyayı gören kişinin bir iç hesaplaşma yaşadığının işaretidir. Yani kişinin önceden yaptığı hatalar yüzünden şimdilerde kendini sorguya çektiğini gösterir.  Ayrıca rüya sahibinin artık hayatını düzene sokmak istediğinin kanıtıdır.

 

NeOldu.com / Rüya Tabirleri

 

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum