Rüyada Bir Şey Yıkamak Ne Anlama Gelir?

Rüyada bir şey yıkamak ne manaya gelir? Rüyada yıkadığınız şey nasıl yorumlanır? Rüyanızda bir şey yıkamak rüya tabirlerinde nasıl yorumlanır? İşte cevaplar...
Rüyada Bir Şey Yıkamak Ne Anlama Gelir?

Rüyada Bir Şey Yıkamanın Anlamı ve Yorumu

Yıkamak eylemi, rüyada çok farklı nesneler ile yapılabildiği için çok farklı anlamlara yorulmaktadır. En çok kullanılan anlamı ise temizlenmek ve arınmaya delalet eder.

Gerçekte bir şeyi yıkadığınızda nasıl kirlerinden arınıyorsa rüyada da benzer manaya gelmektedir fakat suyun temiz olması iyi manalara gelirken, bulanık ya da kirli olması tam tersi hayırlı olmayan manalara gelmektedir.

Rüya tabirlerinde yıkamak, yıkanılan nesneye göre şu şekilde farklı anlamlara gelmektedir:


Rüyada Elleri Yıkadığını Görmek

Rüyada elleri yıkadığını görmek iyidir. Hastalıktan kurtulmaya ve murada ermeye işaret eder.


Rüyada Yüz Yıkadığını Görmek

Farklı alimlere göre dindar olmak, rahata kavuşmak demektir. Hacca gitmek gibi anlamlara gelmektedir. 


Rüyada Kulak Yıkadığını Görmek

Rüyada kulak yıkadığını görmesi, haber demektir. Yakın zamanda alınacak bir haber olduğuna işret eder.


Rüyada Ayak Yıkadığını Görmek

Akrabalarınız ile bir sorun yaşayacağınıza yorumlanmaktadır. Bir konuda ümitsizliğe düşeceğinize yorumlanır.


Rüyada Kafayı Yıkadığını Görmek

Rüyada başını yıkamak, borçlunun borcunu ödeyeceğine, hastanın sağlığına kavuşacağına işarettir.

rüyada bir şey yıkadığını görmek

Rüyada bir şey yıkamak, rüya yorumcularına göre dertlerden kurtulmak ve sevinmek şeklinde açıklanır demektir. Hasta olanlar sağlığına kavuşur, üzgün olanlar mutlu olur, darlık çekenler bolluk ve bereket görür. Bir şey yıkamak ve onu temizlemek çoğu zaman bu ortak anlamlara gelmektedir.


Rüyada Elbise Yıkadığını Görmek

İyi şeylerin olacağına işaret eder. Rüyasında sarı elbise yıkayan kimse hastalıktan kurtulur. Kimi yorumculara göre elbise yıkamak borç ödemeye ve hapisten çıkmaya dalalettir.


Rüyada Ölen Birinin Elbisesini Yıkadığını Görmek

Ölen bir kimsenin elbisesini yıkanırken görmek ya da onu yıkamak, iyiye yorulmaktadır. Ölen kişinin günahlarından arınmış olmasına işarettir.


Rüyada Kendi Cenazeni Yıkadığını Görmek

Kendi cenazenizi yıkadığınızı görmek sıkıntılardan kurtulmak demektir. Akrabalarınızın sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacak olması manasına gelir.


Rüyada Ölmüş Kimseyi Yıkadığını Görmek

Rüyada ölmüş birini yıkamak, onun varsa vasiyetinin yerine getirilmesine tabir edilir. Dua edilmesine ve onun için sadaka verilmesine işarettir.


Rüyada Taş Yıkadığını Görmek

Rüya sahibinin rüyasında taş yıkadığını görmesi sıkıntılarında ve sorunlarından kurtulacağına delalet eder. İmkansızlıklar yüzünden yarıda bıraktığı projelerinin yeniden hayata geçireceğine, eskisinden çok farklı bir insan olacağına, maddi gelirinin artacağına, çok çalışacağına, kendisine çok benzeyen biri ile dünya evine gireceğine delalet eder.


Rüyada Suyla Yıkadığını Görmek

Rüyasında evini suyla yıkadığını gören rüya sahibinin büyük bir zarara uğrayacağına delalet eder. Elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir doneme gireceğine rivayet etmektedir.


Rüyada Kirli Eli Yıkadığını Görmek

Rüya sahibinin rüyasında kirli ellerini yıkadığını görmesi hayırlara vesile olmaz. Maddi kaynaklarının kısa süreliğine zarara uğrayacağına yorulur.


Rüyada Siyah Üzüm Yıkadığını Görmek

Rüya sözlüğü yorumcularına rüyasında siyah üzüm yıkadığını gören rüya sahibinin, dengeli beslendiği takdirde hiçbir sağlık sorunuyla karşılaşmayacağına delalet eder. Çok büyük sıkıntılar çekeceğine, sorunun nereden geldiğini anlamak için çok çabalayacağına yorumlanmaktadır.

rüyada bir şey yıkadığını görmek


Rüyada Ayakkabının Çamurunu Yıkadığını Görmek

Rüya sahibini işlerinin zarara sürüklendiğine, dikkat etmesi gerekeceğine deyim yerindeyse dişini sıkması gerekeceği dönemleri gireceğine yorulmaktadır. Artık bilinçli bir birey olarak hayatına devam edeceğine, çoğu şeyi önceden düşünüp planlayacağına delalet eder.


Rüyada Kazak Yıkadığını Görmek

Rüya sahibinin rüyasında kazak yıkadığını görmesi kişinin çeşitli sorunlarının olacağı demektir. Bu sorunları zamanla teker teker çözebileceğine sabır etmesi gerekeceğine yorulur.


Rüyada Yer Yıkadığını Görmek

Rüyasında yer yıkadığını gören kişinin isteklerini yerine getireceğine delalet etmektedir. Çok mutlu olacağına huzurlu bir hayat geçireceğine rivayet eder.


Rüyada Bulaşık Yıkadığını Görmek

Rüyasında bulaşık yıkadığını gören kişinin boşa para harcayacağı yorulmaktadır. Zorluklardan kurtulacağına, yaptığı yanlışlardan dolayı vicdan azabı çekeceğine delalet eder.

NeOldu.com / Rüya Tabirleri

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum