Rüyada Binadan Atladığını Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada binadan atlamanın anlamı ve yorumu nedir? Rüyada binadan atlamanın neye delalet ettiği konusunda aklınıza takılan tüm sorulara buradan cevap bulabilirsiniz.
Rüyada Binadan Atladığını Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Binadan Atladığını Görmek

Rüyada Binadan Atladığını Görmek

Rüyada binadan atlamanın anlamı, iç huzur ermeye yorulur. Rüya sahibinin şimdilerde yaşanan bazı olayları kötü olarak görse de ilerleyen zamanlar kendisi için çok hayırlı olduğunu anlayacağına işaret eder. Böylece iç huzura ereceğine delalet eder.

Rüyada binadan atladığını görmek, bazı rüya sözlüğü yazarları tarafından hayırlı bir rüya olarak nitelendirilmez. Rüya sahibinin hem iş hayatında hem de sosyal çevresinde yaşayacağı birtakım sorunlara delalet eder. Binadan atlamayla ilgili yapılan genel rüya tabiri, kişinin yapacağı bir hata yüzünden ardı arkası kesilmeyecek olan belalardır. Rüyada binadan atladığını görmenin yorumu, rüya sahibinin işinden kovulacağı şeklinde ifade edilir.

Rüyada binadan atlamakla ilgili diğer rüya tabirleri ve psikolojik yorumu:


Rüyada Binadan Atlayıp Bacağını Kırmak

Rüya sahibinin rüyasında binadan atlayıp bacağını kırdığını görmesi, kişinin yaşayacağı birtakım olaylardan kendine büyük ders çıkaracağına yorumlanır.


Rüyada Binadan Atlayıp Ölmek

Rüya sahibinin rüyasında binadan atlayıp öldüğünü görmesi, kişinin sorumsuzluğundan dolayı yaşayacağı birtakım sorunlara işaret eder. Özellikle maddi kaynaklarının tamamını kurutacağına yorumlanır.


Rüyada Binadan Atlamanın Psikolojik Yorumu

Kişiyi canından bezdiren bir olayı ya da terk etmek istenilen bir mekanı işaret eder. Rüya sahibinin ruhsal olarak sıkıldığının ve kendine yeni bir hayat kurmak için fırsat kolladığının göstergesidir.


Rüyada Binadan Atlayıp Ölmemek

Rüya sahibinin rüyasında binadan atlayıp ölmediğini görmesi, kişinin şanslı birisi olduğuna işarettir. Kişinin hayatında bir çok hata ve kötülük yapmasına rağmen şansının yaver gideceğine delalet eder.


ruyada-binadan-atlamak-.jpg

Rüyadan binadan atlamak, rüya sahibinin sıkıntılı olaylar yaşayacağına, bunları ortadan kaldıracağı demektir. Kişinin sıkıntıdan kurtulup huzuru bulacağı, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceği anlamına gelmektedir.


Rüyada Yüksekten Atlamak

Rüya sahibinin rüyasında yüksekten atladığını görmesi, kişinin sorunlarının ve sıkıntılarının zaman içerisinde artmaya başlayacağına delalet eder. Kişinin hayırlı bir işe gireceğine, sorunlarının ortadan kalkacağına işaret etmektedir.


Rüyada Binadan Binaya Atlamak

Rüyada binadan binaya atlamak, rüya sahibinin dostuyla beraber yapacağı işler olacağı demektir. Kişinin bu işlerini çok iyi yerlere getireceğine ve itibar sahibi olacağı anlamına gelir.


Rüyada Yüksek Binadan Atladığını Görmek

Kişinin rüyasında yüksek binadan atladığını görmesi, rüya sahibinin karşılaştığı tüm aksiliklerden kurtulacağına alamet eder. Rüya sahibinin rüyasında yüksek binadan atladığını görmesi, kişinin refaha kavuşacağına delalet eder. 

NeOldu.com / Rüya Tabirleri

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.