Rüyada Beyaz Keçi Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada beyaz keçi görmenin anlamı ve yorumu nedir? Rüyada görülen beyaz keçinin neye alamet ettiği konusunda tüm sorulara cevap veriyoruz.
Rüyada Beyaz Keçi Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Beyaz Keçi Görmenin Anlamı ve Yorumu

Rüyada beyaz keçi görmek, sabretmek demektir. Rüya sahibinin her türlü zorluğa göğüs germesine ve sabırlı davranması gerektiğine işaret eder. Çoğu rüya sözlüğü yazarı bu rüyayı özellikle kişinin iş yaşamı üzerinden açıklamıştır. Rüya sahibinin iş yaşamında karşılaşacağı olumsuz durumlara karşı soğukkanlılığını koruyarak yaklaşmalı ve hiçbir şey çalışmadaki azmini kırmamalı.

Rüyada beyaz keçi görmek konusunda yapılan genel rüya tabiri, kişinin fındık kabuğunu doldurmayan sebeplerden büyük tartışmalar yaşamasıdır. Rüyada beyaz keçi görmenin yorumu, rüya sahibinin sabrını zorlayacak kişiler ya da olaylar olacağı şeklinde ifade edilir. Özellikle evlilik hazırlığı yapan kişilerin evlenme tarihlerini ileri bir tarihe alabileceğine yorulur.

Rüyada beyaz keçi görmekle ilgili diğer rüya tabirleri ve psikolojik yorumu:

rüyada beyaz keçi görmek


Rüyada Kara Keçi Görmek

Rüya sözlüğü yorumcularına göre rüyasında kara keçi görmek İnat anlamına gelir. Rüya sahibinin gereksiz yere yapacağı inatçılığa yorumlanır. Rüyada kara keçi görmek, kişinin mal kaybedeceği demektir.


Rüyada Keçi Beslediğini Görmek

Rüya sahibinin rüyasında keçi beslediğini görmesi kendine çok yakın bulduğu bir kişi tarafından zor duruma düşeceği şeklinde tabir edilir. Rüyada keçi beslediğini gören rüya sahibinin bir yakınıyla arasının bozulacağı manasına gelir.


Rüyada Beyaz Keçi Görmenin Psikolojik Tabiri

Kişinin büyük bir hedefi olduğunu ve bu hedefi için en yakınındaki kişiyi bile kullandığını gösterir. Çıkar peşinde koşan biri olduğuna işarettir. Rüya tabiri yormucularına göre rüyada beyaz keçi görmenin psikolojik yorumu genel olarak fesatlığa yorulur.

NeOldu.com / Rüya Tabirleri

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.