Rüyada Beddua Etmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada beddua etmenin anlamı ve yorumu nedir? Rüyada edilen bedduanın neye alamet ettiği konusunda aklınıza takılan tüm sorulara cevap veriyoruz.
Rüyada Beddua Etmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Beddua Ettiğini Görmenin Anlamı ve Rüya Tabiri

Rüyada beddua etmenin anlamı, gözyaşı demektir. Her zaman bela çeken bir durumdur. Bu nedenle hayırlı bir rüya olarak nitelendirilmez. Rüya sahibinin büyük bir dert sahibi olacağına ve uzun bir süre bu dert altında çırpınacağına alamet eden bir rüyadır.Rüyada beddua etmek, rüya sözlüğü yazarları tarafından tehlike olarak aksettirilir. Kişinin kendini tehlikeye atacağına işaret eder. Beddua etmenin rüya tabiri, rüya sahibinin maddi olarak altından kalkamayacağı bir borca gireceği şeklindedir. Rüyada beddua etmenin yorumu, rüya sahibinin sonunu düşünmeden hareket etmesi sonucu çaresiz bir hale geleceği ve bu yüzden sağlığından bile olacağı şeklinde ifade edilir.


Rüyada Beddua Okumak

Rüya sahibinin rüyasında beddua okuduğunu görmesi birinden ah alacağı anlamına gelir.


Rüyada Çocuğuna Beddua Etmek

Rüya sahibinin rüyasında çocuğuna beddua ettiğini görmesi çocuğunun bir suç işleyeceği ve bu yüzden de kendini sorumlu tutacağı şeklinde ifade edilir.


Rüyada Babanın Beddua Etmesi

Rüya sahibinin rüyasında babasının beddua ettiğini görmesi işinin istemeden bir hata işleyeceğine delalet eder.


Rüyada Annenin Beddua Etmesi

Rüya sahibinin rüyasında annesinin beddua ettiğini görmesi yoldan çıkacağına ve günahkâr biri olacağına yorumlanır.


Rüyada Hakaret Etmek

Rüya sahibinin rüyasında küfür veya hakaret ettiğini görmesi Çok zengin olduğu halde gözü bir türlü doymayan ve hep daha fazlasını isteyen açgözlü kimseye delalet eder. Kişi sahip olduklarının kıymetini bilmediği gibi şükretmesini de bilmediğine yorumlanmaktadır.

NeOldu.com / Rüya Tabirleri


 

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum