Rüyada Azar İşitmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada azar işitmenin anlamı ve yorumu nedir? Rüyada görülen azar işitme ile ilgili merak ettiğiniz tüm rüya değerlendirmelerine buradan ulaşabilirsiniz.
Rüyada Azar İşitmek Ne Anlama Gelir?

 Rüyada Azar İşitmenin Anlamı ve Yorumu

Rüyada azar işitmenin anlamı, kalp kırıklığı, gurur incinmesine yorulur. Rüya sahibi için hayırlı bir rüya olarak sayılmaz. Kişinin psikolojik olarak büyük darbe alacağına delalet eder. Kişinin çevresinden kendisine olan güvenini sarsacak bazı suçlar işleyeceğine delalet eder.

Rüyada azar işitmekle ilgili diğer rüya tabirleri şu şekilde:


Rüyada Anne ve Babadan Azar İşitmek

Rüya sahibinin aile içerisinde huzurunun kalmayacağı demektir.

ruyada-azar-isitmek.jpg

Rüyada azar işitmek, rüya sahibinin kendisine yapılan eleştirilerden ders çıkaracağı demektir. Kişiye ailesinden gelen baskılara ve kötü insanlara karşı sürekli olarak uyaracakları anlamına gelmektedir.


Rüyada Öğretmeninden Azar işitmek

Rüya sahibinin doğru olduğuna emin olduğu şeyleri yapmayıp gereksiz riskler aldığına işaret eder. Kişinin bu yanlış tutumu bir gün başına bela olacağına rivayet eder.


Rüyada Azar İşitmenin Psikolojik Yorumu

Kişinin öz güven sorunları yaşadığı ve eleştiri almaktan her zaman geri durduğu şeklinde açıklanır. Ayrıca rüya sahibinin çevresi ile sağlam iletişim kuramadığının, onurunun zedelendiğinin işaretidir.


Rüyada Sevgiliden Azar İşitmek

Rüyada sevgiliden azar işittiğini gören kişinin, etrafındaki insanların kişiye güvenmeyi bırakacakları bir iş yapacağına delalet eder. Kişinin bu durumdan pişman olacağına rivayet eder.


Rüyada Müdürden Azar İşitmek

Rüyada müdürden azar işitmek rüya sahibinin, maddi sorunlarının ortadan kalkacağına yorulur. Kişinin hanesinden bolluk ve bereketin eksik olmayacağına delalet eder.


Rüyada Patrondan Azar İşitmek

Rüyada patrondan azar işitmek, kişinin elini attığı her işin olumlu sonuçlanacağına işarettir. Bu özelliğiyle iş hayatında zirveye çıkacağı anlamına gelmektedir.

NeOldu.com / Rüya Tabirleri 

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.