Rüyada Atlamak Ne Anlama Gelir?

Rüyada atlamanın anlamı ve yorumu nedir? Rüyada atladığını görmenin hikmeti ve alameti hakkında aklınıza takılan sorulara buradan cevap bulabilirsiniz.
Rüyada Atlamak Ne Anlama Gelir?

Rüyada Atlamanın Anlamı ve Yorumu

Rüyada atlamanın anlamı, sadece bir tane değildir. Rüyanın içeriğine göre değişik anlamlara bürünebiliyor ama rüyada atlamak genelde hayırlı bir rüya olmadığına yorulur. Sadece düz bir yolda atlamayı hayırlı bir rüya olarak delalet eder. Çoğu yazarlar atlama ile ilgili hiçbir rüyayı hayırlı bir şey olarak nitelemez. Rüya sahibinin rüyasında atladığını görmesi, iyi halden kötü hale geçeceği anlamına gelmektedir. Rüyada atlamanın yorumu, çok geniş şekilde ele alınır.


Rüyada Yüksekten Atladığını Görmek

Rüya sahibinin değişik nedenlere bağlı olarak normalinden daha az getirisi olan bir şeye yöneleceği şeklinde yorumlanır. Bu rüya genellikle iş dünyası ile ilgilidir. Kısaca rüya sahibi, daha az maaş alacağı bir işe gireceği şeklinde tabir edilir.


Rüyada Duvardan Atladığını Görmek

Başarı şeklinde yorumlanır. Rüya sahibinin iş yaşamında ciddi başarılar elde edeceği ve bu sayede ekonomik anlamda bolluk yaşayacağı şeklinde ifade edilir.


atlamak4.jpgatlamak4.jpg

Rüyada atladığını görmek, kişinin önünde büyük zorluklarla karşılaşacağı demektir. Kişi bu zorlukları kolay bir şekilde aşacağı anlamına gelmektedir.


Rüyada Bir Yerden Bir Yere Atladığını Görmek

Rüya sahibinin ağzının tadını bozacak birtakım haberler alacağına delalet etmektedir.


Rüyada Suya Atladığını Görmek

Rüya sahibinin rahata kavuşacağı, omuzlarındaki yükün hafifleyeceği şeklinde yorumlanır.


Rüyada Balkondan Atladığını Görmek

Rüyada kişi balkondan atlarken mutlu ise mutsuz, mutsuz ise mutlu olacağı bir olay yaşayacağı şeklinde yorumlanır.


Rüyada Çatıdan Atladığını Görmek

Rüya sahibinin rüyasında çatıdan atladığını görmesi, işlerinin çok iyi gideceğine ve insanlar arasında tanınacağına delalet eder.


Rüyada Camdan Atladığını Görmek

Kişinin rüyasında camdan atladığını görmesi, kişinin çok kısa sürede dertlerinden kurtulup kısa bir seyahate çıkacağına alamettir.


Rüyada Paraşütle Atladığını Görmek

Rüya sahibinin rüyasında paraşütle atladığını görmesi, işlerinde başarılı olamadığından meslek değiştireceğine işarettir.


Rüyada Uçurumdan Atladığını Görmek

Kişinin rüyasında uçurumdan atladığını görmesi, gelecekte birçok zorluklara uğrayacağını ve bu zorluklarla hayatını geçireceğine delalet eder.


Rüyada Havuza Atladığını Görmek

Rüyayı gören kişinin cesaretli bir hareket sonucunda olumlu bir sonuç alacağına alamettir.


Rüyada Birinin Atladığını Görmek

Rüyada birinin atladığını görmek, kişinin güzel günler geçireceğine ve bir konu hakkında kendini ispat etmesi gerekeceğine yorumlanmaktadır.


Rüyada Denize Atladığını Görmek

Rüyada denize atladığını görmek, kişinin iyi, dürüst, yardımsever ve hayırlı insanlarla karşılaşacağına delalet etmektedir. 


Rüyada İp Atladığını Görmek

Rüyada ip atladığını görmek, tehlikeden son anda sıyrılma anlamına gelmektedir. Kişinin bol kazancı olan bir işe gireceğine de delalet etmektedir.

NeOldu.com / Rüya Tabirleri

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum