Rüyada Ateş Etmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada ateş etmenin anlamı ve yorumu nedir? İşte rüyanızda ateş etmenin hikmeti ve alameti...
Rüyada Ateş Etmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Ateş Etmek

Rüyada ateş etmek, genellikle kötülüğe yorulur. Gördüğü rüyaya göre farklı anlamlara bürünse de genel kanı bu yöndedir. Rüyada ateş etmenin anlamı, zarar etmek demektir. Kişinin ne kadar kararlı bir yapıya sahip olduğu şeklinde açıklanır. Kişinin gözü kara, tavizsiz biri olduğuna delalet eder.


ruyada-ates-etmek.jpg

Rüyada ateş etmek, kişinin kötülük yapmaktan korkmayan bir yapısının olduğuna, kötülük yapmaktan zevk alacağı demektir. Rüya sahibinin yaptığı hatalar yüzünden büyük para kaybedeceği anlamına gelmektedir.


Rüyada Havaya Ateş Etmek

Rüya sahibinin çevresine duyuracağı müjdeli bir haber olduğuna alamet eder. Kişinin çok mutlu olacağına delalet eder.


Rüyada Tüfekle Ateş Etmek

Rüya sahibinin bir daha geri adım atamayacağı bir karar vereceğine delalet eder. Eski hayatından tamamen kurtulacağına işaret eder.


Rüyada Tabancayla Ateş Etmek

Rüya sahibinin pes etmeyen, mücadeleci ve ısrarcı bir yapısı olduğu şeklinde tabir edilir. Kişinin tuttuğunu koparan, istediğini yaptırabilecek bir kapasitede olduğuna delalet eder.


Rüyada Silahla Birine Ateş Etmek

Rüyasında silahla birine ateş ettiğini gören kişinin, sorumsuz bir birey olacağına, yaptıklarından kendini sorumlu tutmayacağına işaret eder. Kişinin bu tavırları yüzünden yanından dostlarının eksileceği rivayet edilir.


Rüyada Silahla Birine Ateş Edildiğini Görmek

Rüyada silahla birine ateş edildiğini gören rüya sahibinin, yaşadığı kötü olayları hatırladıkça üzüleceği demektir. Kişinin hayatından bıktığına da delalet eder.

NeOldu.com / Rüya Tabirleri

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.