Rüyada Ateş Böceği Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada ateş böceği görmenin anlamı ve yorumu nedir? İşte rüyada görülen ateş böceğinin hikmeti ve alameti...
Rüyada Ateş Böceği Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Ateş Böceği Görmenin Anlamı ve Yorumu

Rüyada ateş böceği görmenin anlamı, iyilik ve güzellik demektir. Bu nedenle rüyada ateş böceği görmek, hayırlara yorulur. Güzel olan şeyleri ifade eden bu rüya, rüya sahibinin hayatında yaşanacak olan mutluluklara delalet eder.


Rüyada Üzerine Ateş Böceği Konduğunu Görmek

Rüya sahibinin emeklerinin boşa çıkmayacağı ve bel bağladığı yerlerden güzel haberler alacağı şeklinde tabir edilir. Rüyada üzerine ateş böceği konduğunu görmek kişinin maddi açıdan başarı kazanacağı ve evli değilse evleneceği evliyse çocuk sahibi olacağına rivayet etmektedir.

ates-bocegi.jpg

Rüyada ateş böceği görmenin tabiri, rüya sahibinin musibetlerden ve şanssızlıklardan uzak kalacağı, sıhhatte olacağı ve hayatı boyunca mutluluk yaşayacak demektir. Rüyada ateş böceği görmenin yorumu, kişinin takdir edileceği, övüleceği, güzel sözler duyacağı ve böylece de kendiyle gurur duyacağı anlamına gelmektedir.


Rüyada Ateş Böceğinin Eline Konduğunu Görmek

Rüyada ateş böceğinin eline konduğunu görmesi uzun zamandan beri olmasını beklediğiniz ve istediğiniz bir işin olacağına işarettir. Rüyada ateş böceğinin eline konduğunu görmek rüya sahibinin hayalleri ve  bir çok istediği şey gerçekleşecek ve iş hayatında yeni ortaklıklar edinerek maddi açıdan da büyük karlar elde edecektir.


Rüyada Ateş Böceklerinin Parıldadığını Görmek

Rüya sahibinin rüyasında ateş böceklerinin parıldadığını görmesi kişinin umutsuzluğa düştüğü zamanlardan kurtulacağı hakkında bir haber alacağına yorumlanmaktadır. Rüyada ateş böceklerinin parıldadığını görmek kişinin çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve işlerini toparlaması için sürekli olarak çaba göstereceğine, büyük hayallerle girilmiş ortaklıklarda sıkıntı yaşanacağına rivayet etmektedir.


Rüyada Ağustos Böceği Görmek

Kurtuluşa erme anlamına gelir. Rüya sahibinin dertlerinden, sıkıntılarından kurtulacağına ve şansının yaver gideceğine işaret eder. Rüyada ağustos böceği görmek maddi gücünün artacağına, sıkıntı ve sorunları çözmek için hayırlı yollara başvuracağınai maddi açıdan büyük karlar edeceği çalışmalara imza atacağına delalet eder.


Rüyada Cırcır Böceği Görmek

Hayırlı bir rüya değildir. Rüya sahibinin oynadığı bir oyun yüzünden başının derde gireceğine ve uzun süre sıkıntılar yaşayacağına delalettir. Rüyada cırcır böceği görmek kişinin sorunlar yüzünden kötü hissedeceğine, etrafında art niyetli insanların çoğalacağına yakın bir akrabanın sağlığı gün geçtikçe kötüye gideceği anlamına gelir.


Rüyada Cırcır Böceği Öldürdüğünü Görmek

Rüya sahibinin rüyasında cırcır böceği öldürdüğünü görmesi hayırlı bir rüya olarak tanımlanır. Rüya sahibinin büyük bir kısmetle karşılaşacağı ve iş yaşamında oldukça verimli bir döneme gireceği şeklinde yorumlanır.


Rüyada Osuruk Böceği Görmek

Rüya sahibinin çevresindeki hayırsız bir kişiden dolayı başının ağrıyacağı şeklinde yorumlanır. Rüyada osuruk böceği görmek kişinin ferahlığa kısa bir süre daha ulaşamayacağına iş hayatında planladığı çalışmalara kimsenin destek olmayacağına ortak olduğu kişilerden red yiyeceğine rivayet etmektedir.

NeOldu.com / Rüya Tabirleri

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.