Rüyada Allık Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada allık görmenin anlamı nedir? Rüyada allık görmek nasıl yorumlanmalıdır? Rüyada görülen allık ile ilgili tüm rüya tabirlerine buradan ulaşabilirsiniz.
Rüyada Allık Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Allık Görmenin Anlamı ve Yorumu

Rüyada allık görmenin anlamı, kısmet ve berekete yorulur. Rüya sahibi, hem güzelliği hem de terbiyesi ile çevresi tarafından beğenildiğine işarettir. Rüyada allık görmenin tabiri, rüya sahibinin karşı cinsten büyük övgüler alması, çevresi tarafından el üstünde tutulacağına delalet etmektedir.

Rüyada allık görmenin yorumu, kimi zaman iyi, kimi zaman da kötü olarak yapılır. Rüya sahibi, hayatında dilediği düzene ve huzura kavuşacağıdır. Diğeri ise rüya sahibinin iş yaşamında olumsuz olaylarla karşılaşacağı, işlerine birinin mani olmaya çalışacağı bir döneme gireceğidir. Rüya sahibi hayatını yalanlarla devam ettireceğine işaret eder.


Rüyada Allık Süren Birini Görmek

Rüya sahibi, rüyasında allık süren kişiyi tanıyorsa o kimseden büyük bir zarar göreceğine delalet eder.

ruyada-allik-gormek.jpg

Rüyada allık görmek, rüya sahibinin ailesiyle sürekli tartışacağı ve onları üzeceği demektir. Kişinin anne babasının değerini bilmediği, nankör birisi olduğu anlamına gelmektedir.


Rüyada Allık Sürmek

Rüya sahibinin yaş durumuna göre farklı anlamlar taşır. Kişi genç bir bayan ise gözünü kör edecek bir aşk yaşayacağına delalet eder. Kişi yaşlı ise çevresinde mal varlığına göz diken birilerinin olduğunu işaret eder.


Rüyada Erkeğin Allık Sürmesi

Rüya sahibi rüyasında allık sürüyorsa bu durum hayra yorulmaz. Kişinin korkmadan büyük günahlar işleyeceğine ve şirke düşeceğine delalet eder.


Rüyada Allık Görmenin Psikolojik Yorumu

Rüya sahibinin hassas yapısı yüzünden çevresine karşı çok kırılması demektir. Kişinin yaşadığı sorunlara çözüm bulmak yerine içine atması rüyasına genellikle bu şekilde yansır.


Rüyada Allık Fırçası Görmek

Rüya sahibinin, eline geçeceği haram mala işarettir. Kişinin bu haram mal sayesinde işini yürüteceğine delalet eder.


Rüyada Yanağına Allık Sürmek

Rüyada yanağına allık sürmek, rüya sahibinin çok sıkıntı çekeceğine delalet eder. Kişinin sıkıntıdan kurtulmak için bir sürü yol deneyeceğine alamet etmektedir.


Rüyada Mor Allık Sürmek

Rüyada mor allık sürmek, rüya sahibinin, büyük paralara sahip olacağı demektir. Kişinin işinde başarılı ve sevilen birisi olacağına işaret etmektedir.


Rüyada Kırmızı Allık Sürmek

Rüyada kırmızı allık sürmek, kişinin yapacağı işler sayesinde bol bol taktik toplayacağına işaret eder. Rüya sahibinin maddi olarak çok büyük zarar göreceğine de rivayet eder.

NeOldu.com / Rüya Tabirleri

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.