Rüyada Akıntı Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada akıntı görmek neye işaret eder? Rüyada Rüyada akıntı görmenin anlamı, yorumu ve görülen bu akıntı ile ilgili tüm rüya tabirlerine buradan ulaşabilirsiniz.
Rüyada Akıntı Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Akıntı Görmek

Rüyada Akıntı Görmek

Rüyada akıntı görmek, mal ve mülk sahibi olacağına yorulur. Rüya sahibinin başarılı çalışmaları sonucunda büyük bir gelir elde edeceği anlamına gelir. Rüyada akıntı görmek, rüya sahibinin ekonomik olarak büyük bir sıçrayış yapacağına delalet eder.

Rüyada akıntı görmenin yorumu, rüya sahibinin sevdiği kişilerle ortalık yapıp ticarete atılacağı ve büyük kazanç sağlayacağı şeklinde yapılır.


Rüyada Akarsuya Düşmek

Rüyada akarsuya düştüğünü görmek, rüya sahibinin istemeden de olsa bazı olaylara karışacağı demektir. Kişinin bunun sonucunda kendini haklı çıkaramayacağına yorumlanır. Rüyada akarsuya düşmek, rüya sahibinin neşeli bir ömür geçireceğine delalet eder.


Rüyada Bir Şeylerin Akıntıya Kapılması

Rüyada bir şeylerin akıntıya kapılması, rüya sahibinin büyük bir zarara uğrayacağına delalet eder. Kişi bu zararı da yüklü bir miktarda para harcayarak düzelteceğine alamettir. Rüyada bir şeylerin akıntıya kapılması, kişinin toplum içerisinde saygı gören birisi olacağına alamet eder.


Rüyada Irmağın Aktığını Görmek

Rüyada ırmağın aktığını görmek, rüya sahibinin uzun süredir beklediği müjdeli haberin geleceğine işarettir. Rüyada ırmağın aktığını görmek, kişinin huzurlu bir ömür geçireceğine, büyük bir zararın ucundan döneceğine, kişinin çok dikkatli olması gerektiğine işaret eden bir rüyadır.

ruyada-akinti-gormek-.jpg

Rüyada akıntı görmek, rüyayı gören kişinin, girişeceği işlerden, yapacağı çalışmalardan ve ortaya koyacağı ürünlerden kazandığı paralarla çok büyük yatırımlar yapacağı demektir. Kişinin kazandığı paralar ile mal ve mülk alımına ağırlık vereceği anlamına gelir.


Rüyada Akıntının Evleri Sökmesi

Rüyada akıntının evleri sökmesi, rüya sahibinin boyunu aşan işlerin yaşanacağına rivayettir. Kişi bunu hiçbir şekilde engelleyemeyeceğine delalet eder. Rüyada akıntının evleri sökmesi, rüya sahibinin kendisine kural koyan, sorumluluk sahibi birey olduğuna işaret eder.


Rüyada Akıntıya Kapılmak

Rüyada akıntıya kapılmak, rüya sahibinin herhangi bir sorun karşısında kimseden destek almadan sadece kendine güvenerek halledebileceğine alamet eder. Kişinin sadece kendisine güvenebileceğine ve kimseden yardım beklememesine yorumlanır.


Rüyada Kendini Akarsuyun Başında Görmek

Rüyada kendini akarsuyun başında görmek, rüya sahibinin huzurlu, ferah ve sağlıklı bir ömür geçireceğine yorumlanır. Kişinin hayatında hiçbir sıkıntıyla karşılaşmayacağı anlamına da gelmektedir. Rüya sahibinin ömrü boyunca geçim sıkıntısı çekmeyeceğine rivayet eder.


Rüyada Su Akıntısı Görmek

Rüyada su akıntısı görmek, rüya sahibinin çalışmaları sonucunda büyük para kazanacağına rivayet eder. Bunun sonucunda büyük bir mal varlığına alamettir. Rüyada su akıntısı görmek, rüya sahibinin iş hayatında çok fazla düşmanı olduğuna, dostlarını iyi seçmesi gerektiğine alamettir.


Rüyada Akıntıya Doğru Yüzdüğünü Görmek

Rüyada akıntıya karşı yüzmek, bir sebeple her geçen gün daha büyük bir üzüntüye düşüleceğine yorulur. Kişinin sevilen biri tarafından bir haksızlığa uğranılacağına delalet eder. Rüyada  akıntıya doğru yüzmek, rüyayı gören kişinin uzun zamandan beri beklediği bir kötü haber ile sıkıntıya düşeceğine delalet eder.

NeOldu.com / Rüya Tabirleri

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum